Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Mainland (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=22)
-   -   3 Addon (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=128683)

Astron 10-05-2007 12:23

3 Addon

Jak wezmiecie opcje "Set Outfit" to wybieracie se wyglad i addony dostepne sa 2 addony do kazdej postaci wiec poco jest 3 addon jak myslicie? :P

Resza 10-05-2007 12:28

Moim zdaniem zrobią update i w nim będzie można mieć 3 addona. Nic mi więcej na ten temat nie wiadomo, tibia ma wiele tajemnic :)

Taranka 10-05-2007 16:45

:)

No napewno nic nie wiemy, ale ... napewno 3 addon będzie tylko dla high lvl postaci lub bardzo drogie. Itemy na 3 addon już można wylootować z bossów na PoI oraz gdy były najazdy goblinów można było wylootować "bródke":)

PS: Myśle, że pomogłem. :)

Mroku 10-05-2007 16:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Taranka (Post 1422496)
No napewno nic nie wiemy, ale ... napewno 3 addon będzie tylko dla high lvl postaci lub bardzo drogie. Itemy na 3 addon juz można wylootować z bossów na PoI oraz gdy były najazdy goblinów można było wylootować "bródke":)

PS: Myśle, że pomogłem. :)

Jeszcze z ORshaboulta <blad zrobiony celowo - kto ma wiedziec to wie ocb>
mozna wyloocic "Orshabaal's brain"

Bombolinek 12-05-2007 19:13

3 adoon jakie będom- moje spekulacje :P

Sorcerer - w drugiej ręce trzyma księge z czarami
Druid- laska i na koncu laski uh
knight - tarcza na plecach lub w ręku
Hunter- kusza na plerach
Citizen- nie wiem moze food w reku :P
nobleman - laseczka taka jaką noszą starsi panowie :P
barbarian - tarcza chyba
sumoner - ruszczka w reku
begar - moze jakies zmienione legi
oriental - szabla druga
shaman- jakies buty fajne
warior - tarcza
wizard- takie buty z czaszki
assasin - gwiazdki w reku
pirate - noga z drewna

Lotress 12-05-2007 19:41

@up
Jedyna sensowna rzecz jaka jest w twoim poscie to laska u noblemana.

Uther92 12-05-2007 19:52

Pirate-papuga na ramieniu

rezydent 12-05-2007 20:08

widziałem jeszcze w grafikach spike shoulder koloru zielonego (prawdopodobnie z jakiegoś bossa na poi) wie może ktoś coś o tym?

@Bombolinek
beggar - jabol w ręku
nobleman - zgadzam się, a u female parasol (taki mały)
druid - najlepiej cały bp uhów odrazu

KaMiLSpAwW 14-05-2007 00:52

No no mysle ze cos dodadza , tibia kryje wiele tajemnic , kilka postów wyzej ktos napisal co do jakiego outitu mysle ze to co napsiales jest ok i moze cos z tym cipki zrobia ale moze to tlyko tak zeby myslec..

Grimer 14-05-2007 15:26

Ja mam tszeci addon :cup: nawet fajniue wyglonda, musizcie sobie zalartwic le bardzo trudniy qest musziceui zabic pare demcow a i fajny loot mi wylecial chyba golden legi im mpa i sprzedlaem potem bo poco mi aaaa i mms bylo aoe szkoda mi bylo capa wiec zostawilem i potem wziol sobie jakis noobwek i go wsymialem :D i potem mowil ze jestem spoko itd w sumnie na srerio jestem sp0ko daje c zasami free itemki ludzi0m pod depo i sie ciwesze jak bira i mowie noob hahahahhahhahahha bylem ostatynio na quescie c armoru ale dedlem i na bashee quest i tez dedlem bo mnie warlokci klepaly i nie wiem nawet jak spadlem na ziemie nie mialem uhuw ( nie no mialem :) ).

SZACUNEK LUDOZI ULICY!!!!

Alanus Lutinum 14-05-2007 16:03

Ja myślę, że 3 addon istnieje tylko jeszcze go nieodkryli.

Nacpany_Wlodek 14-05-2007 17:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimer (Post 1430657)
Ja mam tszeci addon :cup: nawet fajniue wyglonda, musizcie sobie zalartwic le bardzo trudniy qest musziceui zabic pare demcow a i fajny loot mi wylecial chyba golden legi im mpa i sprzedlaem potem bo poco mi aaaa i mms bylo aoe szkoda mi bylo capa wiec zostawilem i potem wziol sobie jakis noobwek i go wsymialem :D i potem mowil ze jestem spoko itd w sumnie na srerio jestem sp0ko daje c zasami free itemki ludzi0m pod depo i sie ciwesze jak bira i mowie noob hahahahhahhahahha bylem ostatynio na quescie c armoru ale dedlem i na bashee quest i tez dedlem bo mnie warlokci klepaly i nie wiem nawet jak spadlem na ziemie nie mialem uhuw ( nie no mialem :) ).

Idź na demce i siedź tak długo, aż wypadnie "słownik" -.-

Deronel 14-05-2007 17:32

@up

Czyż to nie była przepiękna ironia ?

@topic

3 Addony będą z itemow z bossow z POI (tak mysle) i moze ten "musk" orbabala i cos jeszcze z nowych potworow z letniego update'u

Technick 14-05-2007 18:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimer (Post 1430657)

To jakiś żart czy on tak na serio? ; o

@top
Cipy zapowiadali, że dodadzą addony już w tym update - ja szczerze w to wątpię, bo sam nie wiem co bym dodał jeszcze do tych outfitów ; d.

A co do tych pomysłów Bombolinka: Hunter - IMHO dobry pomysł, Pirate - to samo, Nobleman - -||- , ale UH dla druida to jakaś kompletna paranoja ; /.

Nolfaverll 14-05-2007 18:07

Może do Citzena dadzą pieska na smyczy XD
Ale na poważnie....Do druida mogą dać kolejną część futreka, a do warriora rzeczywiście mogliby dodać tarczę ;p

Melther 15-05-2007 02:18

Cipsoft zostawil sobie miejsce aby moc dodac cos w kolejnych updatach nie tylko kolejne nedzne potworki :d

Michoss 15-05-2007 17:37

Hmh...orsh brain może i, ale jeśli chodzi o PoI boss items, to raczej do innego questa. Może do którejś misji Dream Challange? Bo jakoś mi nie pasuje, by z 7miu bossów, w siedmiu "komnatach tronowych", wypadało 7 rzadkich itemów, a to wszystko tylko addony.

Duch Guardi 15-05-2007 17:52

Grimer#
Widziałeś kiedyś na oczy słownik ortograficzny ??

TOPIC:
Cytuj:

Nowe lodowe tereny (...). Nie zapomnij zabrać swoich rękawiczek oraz ciepłego szalika gdy zabierzemy ciebie na pierwszą podróż do Svargrond(...).
wg. mnie powinien powstać nowy outfit do którego były by addonami szalik oraz rękawiczki :)

paffelek 19-05-2007 01:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bombolinek (Post 1426722)
Sorcerer - w drugiej ręce trzyma księge z czarami
Druid- laska i na koncu laski uh
knight - tarcza na plecach lub w ręku
Hunter- kusza na plerach
Citizen- nie wiem moze food w reku :P
nobleman - laseczka taka jaką noszą starsi panowie :P
barbarian - tarcza chyba
sumoner - ruszczka w reku
begar - moze jakies zmienione legi
oriental - szabla druga
shaman- jakies buty fajne
warior - tarcza
wizard- takie buty z czaszki
assasin - gwiazdki w reku
pirate - noga z drewna

jedyne co jest tu sensowne to ewentualnie sorc...a reszta.. hunter przecież ma już strzały na plecach. Po co orientalowi druga szabla? To by bez sensu wyglądało. Co do ruszczki. Co ty ziomek w TVN występowałeś?

Swietoszekk 19-05-2007 07:35

moim skromnym zdaniem <omfg> ro 3 addon będzie na samym dole outfitu czyli Boots'y :] Wyobraźcie sobię idziecie i np. widzicie outfit Citizena z bohami >.< ja osobiście chciałbym aby 3 addon to były te "buty" do każdego outfitu :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:47.