![]() |
nowe miasto..
jak myslicie, w jakiej konwencji bedize nowe miasto tibii?? mi sie wydaj ze jakies miasto wikingow..
|
A mi sie wydaje (o ile powstanie zacznijmy od tego :D) że będzie w klimacie horroru, będzie tam ciągle noc i powstanie do tego miasta osobna wyspa xD
|
A mi się wydaje, że będą tam skakały takie małe króliczki i kaczuszki, wszystko będzie zielone w kwiatki, tapety będą w ciężarówki, słońce będzie miało nieskończenie wielki uśmiech, niebo będzie zmieniało barwę w zależności od humoru graczy a w wodzie zamiast ryb będą pływały małe syrenki. I każdy będzie tam szczęśliwy!
Niedługo się zagdybacie na śmierć. |
Na jakimś fansite, w wywiadzie z Durinem (chyba), Cip member potwierdził, że nowe miasto będzie w stylu pólnocno/śnieżno/wikingowym i będzie leżało na wyspie (archipelagu) w pewnym pobliżu od lodowych wysp.
Niestety nie jestem w stanie podać konkretnej stronki, być może była to Tibiabr.com albo Tibianews.net. |
fajnie ;) asterix i wikingowie ;P
|
A jednak pamiec mi juz tak dobrze nie służy jak kiedys- nie Durin ale Guido zreszta mozecie sprawdzić wywiad sami.
http://forums.tibiabr.com/showthread.php?t=153904 Więcej o update można się dowiedzieć niz z ostatniego wywiadu Tibii.pl z programistą, chociaż był robiony 1.5 miesiecy temu =) |
Gdyby miasto miała....gdyby w mieście było....miasto będzie....
Niema co gdybać tylko cierpliwie zaczekać :p |
na 90% bedzie to miasto lodowe takie mam przeczucie ;p
|
Cytuj:
Ban Kai! DAI GUREN HYOURINMARU! /me lata uradowany z bankaiem szukając lodowego miasta Jeszcze nie ma? ueee =f |
Mi się wydaje (i chyba tak by było najlepiej) aby nowe miasto było wyspą z bardzo zróżnicowanymi potworami, proponuje część dla graczy z niskim lvlem tak do 25, i od 25 w zwyż. Mogło by to być miasto z samymi domkami xD
|
no fajnie by bylo ...
jeszcze jakies takie lodowe potworki by sie przydaly :D |
Co sie cieszycie, pewnie bedzie tylko dla PACC ;]
|
będą żyli tam twarde górale :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:47. |