![]() |
zly dzial, to raczej powinno pojsc do "grafik"... poza tym cienkie te twoje userbary, ja po przeczytaniu jednego tutoriala duzo lepsze potrafie zrobic... tak wiec cena nie jest adekwatna do jakosci tworow.
|
zrobisz mi userbara?wysle ci pm z moim nr gg
napisz do mnie na gg albo wejdz na gg .. |
Lol, co to ma być ? Lipiaste userbary i zła czcionka. Kiedyś sam robiłem, ale wszystko zapomniałem. Poza tym one powinny mieć takie zaokrąglenie na górze, a nie takie prostokątne..
|
Jakos innym nieprzeszkadzal "kwadratowy styl" i ta czcionka
Jak narazie sami krytycy. Komentowac. |
Jakoś twoje userbary do mnie nie przemawiają...zwykle tło z tibii, jakas postac i napis...
Postaraj sie bardziej. Przeczytaj pare tutoriali , cwicz i dopiero rób na zlecenia. 200gp za jeden userbar... n/c Jeszcze w tibi ;( Pozdr0 B) i... kwa kwa xD |
Cena nie jet chyba taka duza.
A robie to bo chchem jakos uczciwie zarobic po hacku a nie cos w stylu "plx items i be hacked" |
Spox Userbarki
I thx za mojego :) |
Widziałeś kiedyś prawdziwego ubka? Nie ma w nim płaskorzeźby, jest efekt szkła.
... |
Omg normalnie koleś powaliłeś mnie userbary za kase w tibii!!! Heh chyba zaczne robic avatary i sygny za 1k jest ktoś chętny?? Oczywiście to żart za taki banał się nie płaci. Po za tym jest wielu pseudo grafików lub grafików amatorów (ja się liczę do tych amatorów) co robią avatary/sygny/userbary za free. Jednym słowem nie opłacalna inwestycja userbara potrafi zrobić każdy kto potrafi korzystać z google...
|
Omg... obrazek i napis... nice o_0 learn me it pxlpxlpxxlxplx I'll pay 35435424 kk PLAX!
Poćwicz jeszcze.... i jeszcze... no i jeszcze troszkę ;) |
No fajne userbary ja też chce =)
|
Cytuj:
|
fajne userbary ziomek spoko szybko mi zrobil bardzo mi sie podoba:D 10/10
|
~
OMFG !! Kazdy sie czegos czepia -.- sa tacy ktorym sie podoba.
Nic Tutaj Nie Szukasz ? Wyjdz I nie komentuj. Ktos potrzebuje TO napisze ! @2up mala literówka i juz wielkie halo ?! Robie To Co Kazdy Chce Sam Nic Nie wymyslam. Ktos Bedzie Potrzebowal Efektu Dodam. -.^ |
Wy.. wy wy wy wy wyp... wypppp wypłaaacze sie zaraz mamie w sukienke ;(
|
Mi tam się podoba ;) Dzieki Gacus:) I nie uwarzam że 200 gp to jest duzo...:)
Pozdro i dzięki B) |
Userbary
Co wy się go tak czepiacie?? CHłopak chce zarobić na eq i od razu wielkie halo?? Cieszcie się że nie kradnie... Thx for moje userbarki. Pozdro i poćwicz :P
|
Panowie, ale nie okłamujmy się... prace nie są najlepsze i to jest faktem. Zresztą userbary.... co to za prace o_0 ?
|
Nie ma to jak płacić 200 gp za wycięcie kawałka screena i dodanie prostego napisu, co? No i robienie tylko i wyłącznie UBków już dawno z mody wyszło.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |