![]() |
Wielka prośba
Jak tytuł tego posta głosi: mam wielką i dla wielu nietypową prośbę. Mianowicie proszę o DOKŁADNE zapisywanie co wypadło Wam z Munstera i ASa. Liczy się każdy zapluty, zdechły snake i każdy pusty bag.
Po co mi to? Nieważne, realizuję pewien projekt, o którym dowiecie się przy odrobinie szczęścia w wakacje. Z góry dziękuję. |
5gp, minotaur leather, bag z torchem.
Jako, że rzadko bywam w MH, AS z (między innymi :S) mojej ręki padł tylko raz. A co, chcesz obliczyć prawdopodobieństwo wypadnięcia knife'a? :D. Tak czy owak, powodzenia w projekcie ;). |
Loot z pierwszego AS'a na Arcani: minotaur leather, 9gp, bag, magic light wand, knife
Loot z trzeciego AS'a na Arcani: minotaur leather, bag, magic light wand |
Mój sheng był bardzo ubogi...
mino leather, bag,w bagu mlw:confused: |
Z pierwszego shenga poleciało mi : knife, magic light wand, mino leather, leather legs i bag
a z drugiego tylko mino leather |
< deleted >
|
Leather Legs,Snake,ML,Bag a w nim MLW :)
|
Projekt z "Rookgaard jest moim domem" jeszcze powróci (wcześniej czy później). A ten projekt to po prostu generator loota, który pojawi się na tym razem "naszym" (Rook Balanced) projekcie. Ale to dopiero w wakacje.
|
Z jakiegos 10. ASa na Nebuli snake, w bagu MLW, mino leather i chyba leather legs...
|
Oke, jeżeli projekt: MLW, Minotaur Leather, Knife, Dead Snake, Leather Helmet.
|
Prosze
Jak ktoś prosi to nie nalezy odmawiac...
1. Sheng: 5 carrots, minotaur leather 2. Sheng: 5gp, bag>mlw, minotaur leather, leather legs 3. Sheng: 3 meat, bag>mlw Obyś te nasze "looty" dobrze wykorzystal -.^ |
Andain, a z trzeciego nie poleciała ci skóra?
|
@Andain
Od kiedy to leci z Apprentice Shenga meat? I Jak to się stało, że nie poleciał Magic Light Wand, skoro z każdego wypada? @topic 2 Sheng: Dead Snake, Magic Light Wand, Minotaur Leather |
Cytuj:
|
@up
Dla facc respi się w Minoo Hell @2xup Mi nie wypadł wand :P. Cóż... może w wakacje doczekam się tego świecidełka |
Sheng: bag, mlw, mino leather, 9 gp
|
1 Sheng : Magic Light Wand, Mino leather, dead snake, 6gp
2 Sheng : Magic Light Wand, Mino leather, bag, 7gp 3 Sheng: Magic Light Wand , Mino leather, bag, 2* torch |
1 Sheng: mino leather, dead snake, bag, mlw
2 Sheng: leather legs, dead snake, mino leather, bag, mlw |
Mino Leather, leather helmet, 10gp, snake w bagu mlw
|
świeży Sheng[Thx dla Ciufcii za pomoc;) ] poraz kolejny skromne wnętrze miał :>
mino leather, bag, w bagu mlw |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |