![]() |
Jak zabic cavebotera na nonpvp xD
Moze to nic , ale sam fakt ze zabilo sie tego cavebotera to juz cos xDDDDDD
Maly lvl ale jary xDD Ty Hwort & Prep~ for help :D http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24273 |
Nie ma to jak non-pvp ...
10 boterów w jednym cave x.x ehh.. |
ŻAL ŻAL ŻAL ! Takiego amatorstwa jeszcze nie widziałem, 96 lvl a jakiegoś low lvla trapnąć nie potrafi... Takie waste, myślałem, że chociaż go zabijecie, a ty pozwoliłeś mu uciec, omfg :<
wg mnie szkoda czasu na film ... ocena 2/10, potrenuj jeszcze to trapowanie :s |
Film nawet spoko, trochę wsate było szczególnie m-walli. W tej dziurze gdzie się respił BH była skrzynka. To quest jakiś ?
|
niezly m-lev i fishing! jakiego bota uzywasz?8o
|
No wsumei to filmik do dupy, ale ten 40 lvl to wogole idiota jak mozna stawiac bota na trollach ;|
A ty nie potrzebnie wastowales te mw....pozatym pojdz na tomby tam wieksze lvle na bocie jada ;) |
Cytuj:
|
Z tej lekcji zapamiętajcie jedno:
- Cookie Masters to nooby, thiefy i botterzy Mój kumpel skarżył się, że lider stopniowo zabierał innym członkom gildii itemy z pokojów. Tej gildii już nie zaufam. A filmik - fajny xD |
Cytuj:
Cytuj:
Zobacz kiedy postac zostala stworzona i wtedy dobiero zaczynaj wysnówac swoje madre mysli. Zal.br .... Moze filmik do dupy , ale frag sie liczy , btw ten 2 padnie dzisiaj w nocy . |
Takich akcji i filmów powinno być więcej =p
|
Celesta suks..
Nie zajebal az tak zle, widzialem gorszych xd |
Cytuj:
|
Heh troche szkoda bylo m walli ;p , Ale filmik spox
|
FIlmiki beda next ^^ musimy sie zaczaic na tych 2 Pasa Ilma I fanek kusciel... Hyh.. Nooby juz tam od 3 miechow Bootuja ^^ teraz widac nie logują sie ^^
|
Cytuj:
no to pokaz cwaniaku twoj "trapinng" ;] |
Cytuj:
Cytuj:
"Zabiłeś mi kumpla, on był spoko, hunted" "Ej z kont zrulowales tego potforka, wes mi pomusz" Tobie radze wrzucać filmy dopiero jak się nauczysz trapować, bo żal takie zmarnowane akcje oglądać, kiedy tak niesfornie porusza się 97 lvl :| Co do filmu - masz racje jest do dupy :p Życzę powodzenia na przyszłość |
Cytuj:
Ta... w skrzynce jest crystal key - do POI'a A co do filmika - chlopaki sie starali jak mogli - nie zawsze sie wszystko udaje. Ale jedno popieram - wytepic caveboterow!!!:evul: |
@2up ten pan to chyba legendarny Pan. Yoozek ^^
A co do filmiku to tak jak mowilem .. nie wyszlo bylo naprawde o milimetr zeby ta (cenzura) padla :/ no cóz innym razem ^^ a na swamp trollach ustawiaja boota i to czesto ^^ |
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
Cytuj:
Besensu sformulowane zdanie ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:36. |