![]() |
The Horned Fox - ponownie
Witam.
Znów mam kolejne pytanie co do tego bossa. Wiem, że respi się on w tej wieży kolo kazzo, ale mam pytanie czy jest to jakoś sygnalizowane??? Tak jak np. ataki na miasta. Dokładnie to chodzi mi o to czy muszę sprawdzać co jakiś czas czy go tam nie ma, czy po prostu mogę sobie expić na archerach w podziemiach , a o jego pojawieniu pojawi się komunikat????? W ogóle to jeśli ktoś wie coś więcej na jego temat, tzn. jakie hity zadaje, czy rzeczywiście rzuca "exori", ile mniej więcej summonuje mino magów i wszystko co jest z nim związane proszę niech tu napisze. Z góry dzięki za "wszystkie" odpowiedzi. |
Nie ma żadnego komunikatu o jego respie. Po prostu czasem można go tam spotkac.
|
Musisz mieć dużo szczęścia i go tam znajdziesz.
|
Bardzo Żadko Na Niego Można Natrafić..
|
Jak na niego trafisz będziesz szczęśliwym posiadaczem nose ringa ^^
|
Z wypowiedzi <Lart>'a wnioskuję, że ten potworek zbyt silny nie jest i dam sobie z nim rade :) Ale czy na prawdę nic sie nie pojawi jak on się zrespi??? Będę musiał biegać po wszystkich piętrach wieży i liczyć na farta, że go spotkam??
Jeśli tak to ten nose ring powinien byc duuuzo warty :) Jeśli ktoś zna jego przeciętną cenę na servie Refugia niech ją poda. |
U nas na obsidi to rare item
Widzialem jak 87 Elite knight (nicku niepamietam) sellal Nose Ring za 70k ale czy przecenil to niewiem |
Nie ma komunikatu, tak jak przy wielu innych bossach.
|
Cytuj:
Wiesz, nie musisz biegać po wszystkich piętrach bo Horned Fox respi sie tutaj: Ukryty tekst:
A to Imo jeden ze słabszych bossów :) |
lol
Cytuj:
Na neranie i candii, ceny od 100-250k |
No dobra wiem, że nie pojawia sie komunikat, znam tez mniej wiecej cene tego itemu, to teraz niech mi ktos powie czy on rzeczywiscie rzuca exori i ile moze z niego walnac???
|
Ja chyba nie zabardzo mam szczescie expie tam od pol roku i jeszcze nie spotkałem sie z nim. A tak dokładnie to na jakim pietrze on sie respi ?
|
Cytuj:
http://uploads.tibiabr.com/download....a61913684d6fe3 Cytuj:
W moim poprzednim poście podałem link. Czytaj ze zrozumieniem. |
mino jest latwy, bijesz z gfb -.- nose ring u nas chodzi po 300k +
|
Powiem ci tak spotkasz go jak nie będziesz chciał:)
Zawsze tak jest. |
Na refugii nose ring 100 - 250 k
|
na secura lata po 300k jest potrzebny do addona
|
ja widzialem na asterze za 20k :P
|
Poluję już na to gówno od 3 miechów i ani razu na niego nie trafiłem. Wiadomo może mniej więcej co ile się respi?
|
Na Securze Nose Rimg chodzi po 500k tylko czekam żeby go spotkać :evul:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:49. |