![]() |
Jedno, a może dwuręczna?
Na tibia.pl powinno pisać która broń jest jedno a która dwuręczna gdyż nie każdy to wie a gracze próbują czasem wcisnąć kit że dana broń jest jedno ręczna. Ja bardziej wolę jednoręczne gdyż wtedy ćwiczę shielda.
|
Ale ty masz problemy stary.Wchodzisz na bronie i klikasz i masz opis.A pozatym jak chcesz kupic cos wiekszego to mowiesz zeby kolo ci pokazal na depot i sobie z shiftem patrzysz.
|
Tak jak sobie z shiftem patrzysz to nie widac czy to jednoracz czy nie .....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Two handed to akurat wiem, ale reszta się tak nie nazywa. Z chęcią nauczę się sposobu vegety na sprawdzanie tego :D :D :D :D |
Broń dwuręczna :P
Panowie teksty typu wolę bronie jednoręczne bo mi się shielding ćwiczy są pozbawione sensu.:P
Owszem dla noobów tak, ale chyba każdy wie że Rycerz nie będzie na 30 lvlu solował smoka jednoręcznym FSem, na pewno weźmie GSa jeśli ma. Skille się ćwiczy na początku , w trakcie , albo po nabijaniu lvl. Nie można tego robic na wyrywki. Pozatym dwuręczne bronie zazwyczaj mają więcej ataku niż jednoręczne. więc nie można powiedzieć, czy bronie jednoręczne czy dwu..... Powodzenia w tibii, zapraszam na Lunarę |
Zgadzam sie. Graczom poczatkujacym przydal by sie opis przy broni czy jest 1 czy 2 reczna.
|
Elvian wydaje mi się że źle mnie zrozumiałeś bo ja nie przeprowadzałem sondy na temat "Które bronie są lepsze 1 czy 2 ręczne" tylko chciałem się dowiedzieć jakie z nich są 2 a jakie 1 ręczne i powinno to być napisane na tibia.pl. Ja jestem rycerzem na 16 poziomie i wciąż jeszcze o pokonaniu smoka mogę sobie co najwyżej pomarzyć więc nie obchodzi mnie co ty bierzesz na niego.
|
Cytuj:
|
www.tibia.gery.pl ->tu znajdziecie ktora bron jest 2r i 1r.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |