![]() |
demon plx now
jednak demony ciekawsze (ale co za dużo to niezdrowo ) :P screeny całkiem całkiem tylko mało hitów za dużo expa
gratz loota chociaz bywa lepszy :) |
hehe gz hunta ;p
mi sie podoba bo jesst duzo zdjec a nie jak inni mowia "zdjecia z hunta " i wstawiaja np 2-3 zdjecia... gz :) |
spoko loot nawet tesh tam expie a dzi 1 raz w zyciu wypadl mi small ruby
http://final.projectecu.net/uploads/cacuszko.jpg |
Kiedyś jak chodziłam na Amazon Camp też takie looty zbierałam. A teraz mlvl głupi musze nabijać. Ale może dzisiaj się wybiorę to jak będę umiała to wkleję zdjęcia z lootem :) pozdro for @LL
|
Gratz lootu i screenów zawsze chciałem chociaż na screenach zobaczyć amazon camp a ty mi to marzenie spełniłes na razie mam knighta 15 level więc zanim się tam wybiore to troche potrwa :( .
|
demony lepsze :)
Co jak co ale sccreny sa nawet interesujace lot troszku slaby pozatym wpozo !!!!
|
ladne screeny, szkoda ze na zadnym nie ma pokazanych twoich skili co by nowi mogli zobaczyc jak mocnym trzeba byc zeby tam expic
|
To jest....przykre -.-
|
Ładnie
No może demony sie są takie nudne, ale fajnie jest przypomniec stare czasy :P Screeny ładne ;P i gratz Adva :P
|
Sorki ale kto teraz będzie chciał oglądnąć to nic nie zobaczy bo mi cały album na photobucket usuneło :( Naprawdę sry
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:14. |