![]() |
Film o Dromaderze!
Slawa padawadromana naszego osiagnela juz taki poziom, ze wierni fajni zaczynaja krecic o nim filmiki, oto jeden z nich http://patrz.pl/?183709 . Macie inne? Podzielcie sie z nami! Stwórzmy Drommywood!
|
Animacje trochę słabo wykonane ale
za to jaka treść :D |
|
@zdjęcie:
Co to ma być? Takie małe literki??? MAJA BYĆ OGROMNE!!! |
@up,
Spoko, Drom. Jak znajdę więcej czasu to zrobię z tych literek coś lepszego ;) @down, Garb to dzieło Oxysia. xP |
Wolałem Hoomik Movie Sudio... Ale też ciekawe.
Choć animacja cienka, i jeszcze ten garb XD |
Animacja zupełnie ssie, ale robi taki klimat, że aż mi się podoba :D
Btw, gdzieś miałem tutka, jak zrobić dowolny napis z efektem liter jak na wzgórzu Hollywood. Let's check. |
Wreszcie coś, przy czym warto się spuścić.
|
|
Piękne dzieło.
Wam to się nigdy nie znudzi ^^ Oskar murowany. Czyta ktoś między wierszami? ^^ |
Nie podoba mi się. Widzę Oxy, żeś się zaprzyjaźnił z Korkiem.
|
xD
Zajebiste |
Dupne to jak nic...
|
A ja sie dalej zastanawiam, jak taka pizda zostala moderatorem...
|
To przez ten temat przez chwilę forum padło?
@Down: no |
Waldi się widocznie zirytował i Oxy złapał krechę :>
|
Dzisiaj jeszcze przymierzam się do nowego filmiku. Prace mogą potrwać nawet 2 tygodnie, ponieważ scenariusz jest o wiele bardziej złożony ;)Zainteresowani animatorzy i graficy jeśli chcą to niech się zgłaszają ;)
btw. A ja mam takie pytanie. Ukryty tekst:
Wg. mnie, te posty niczym się nie różnią, więc dlaczego Gilmlos tak po prostu mógł mi ubliżyć, a Oxy Waldowi już nie? Regulamin obowiązuje wszak wszystkich użytkowników, a przynajmniej powinien -.- |
>Korek
Bo to modek. Na tym forum są równi i równiejsi. Gdyby Gimlos nie był modem, a Oxy był, Gimlos też złapałby bana. |
suche to jak kurwa mac, Killin' Dromader toto nie jest...
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:36. |