![]() |
MDW na goromie z blokerem
Witam
Kolejny film MDW na demonach na goromie, tylko tym razem z blokerem http://www.tibiacam.tv/cams.php?id=80586vhq3jggsb6q :baby: |
11:27 Madridos Lux [4]: to ja twuj kolega ze studjow
>.< @Topic Film bardziej nudny niż pozostałe ... |
Co w tym podniecającego że jakiś 320 lvl bije demony na no-pvp..
NUDA |
Cytuj:
|
Wogóle Tibia jest nudna
Ktoś kiedyś napisał high level = no real life ... Spójrzcie za okno Taka piękna pogoda a wy przed tymi komputerami tylko siedzicie x.x szkoda gadać Ja tam wole sobie iść na jakieś lody czy coś w tym stylu niż siedzieć tylko przed tym monitorem... A co do filmu to żadna rewelacja ;] ehh. |
Szczerze mówiąc głównie chodziło mi o wiadomości które do niego dochodzą.
off A u mnie pogoda jest okropna, taka deszczowa i zimno jest ;( |
Ale przeciez to jest film dla fanow Mateusza, takich jak np fani Billa z tokio hotel. Oni beda podniecac sie wszystkim co zwiazane z ich idolem ;)
|
@2x up
taa na początku ktoś napisał do niego " Gdzie jesteś dragonku?" to miałem ochote walnąć głową o biurko xD A u mnie dziś słoneczko dogrzewa xD i wogóle jest pięknie xD aż szkoda w domu siedzieć xD heh ;) |
mdw musial dostac dozywatnia darmowa wersje tego tibiacam TV
nuda |
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: baby:
|
Jak on bije 600+k/h to wcale tak długo nie musi grać... więc h lvl wcale nie = no real life
|
Cytuj:
@offtop gorąco, słonecznie, zaraz na mecz :p @topic to coś nowego ? -.- |
MDW to raczej nie jest no-life. Idzie na tą gorome robi około 700k/h i w 5h ma tyle co ja w miesiąc. ;s
|
Cytuj:
I taka jest prawda wiem to bo tez gralem na no pvp i potem sie znudzilo i brakowalo pk i adrenalinki :P |
Cytuj:
A co do filmu to nawet nawet iponujace sd za 1400~, A co do samego Mateusz to niejestem jego fanem ani przeciwnikiem niezazdroszcze mu niczego gra? niech gra i zdobywa lvle GL Mat |
Cytuj:
później; ) |
Cytuj:
W sumie tibia jest nudna ale ma coś w sobie co wciąga... w sumie nie gram juz rok ale pograł bym znowu ale szkoda mi troche czasu... xX A co do filmu to nie zdziwił bym sie jakby Matius Dragomił Spory wbił jako pierwszy w tibi 400lvl zanim ktokolwiek oprócz niego miał by 300... -.- Afff teraz tibia to tylko PG, 4-3 lata temu jakoś przyjmniej mi sie grało w tibie niz teraz chodz było mnij mijsc do expinia/explorowania ale jakoś nikt nie był az tak nastawiony na PG i tibia miała jakis klimat a teraz to h**nia z grzybnią... ;l |
Cytuj:
|
@up
popieram ;] co do filmu: 16:43 Bloody'Scream [1]: jaki musze miec level zebys sie do mnie odezwal? zal.pl nuda, 320 ed klepie demki z blokerem a Wy sie jaracie...eh... @offtop u mnie słoneczko ale lapa w gipsie -.- |
@up i 2x up
No a ja widzę że chyba nie jestem sam xDD @3x up No u mnie dziś jest pięknie 20 stopni i słoneczko ;D Tak więc jazda na jakieś lody + piwko może xDD heh ;] Zapraszam chętnych xDD lol ;]] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:07. |