![]() |
Jedi Academy
Czy ktoś tutaj gra w Jedi Academy na Multiplayer? Jak tak to chętnie poznam wasz nicki, a może ktoś ma prywatny server??
|
O cholera... Człowieku ale żeś mnie przestraszaył... "Jedi academy"... OMG...
Starsi użytkownicy forum wiedzą o co chodzi... ;) |
Cytuj:
|
ja gram w JA :D nick: hoomik ^^ . Jak ktoś ma ochotę na duela, to się mozemy kiedys umowic na partyjke.
|
a ja se..przynajmiej kiedyś :P...grałem w JKN(jedy knight nights[czy jak toszło])
wkurzało mnie ze nie było żadnych broni...prócz lightsabera...z przyjemnością bym walił z rocket lunchera(albo zmieniał kierunek pocisków :P). @Dr.Unknown Co oznacza twój avatar? wygląda jak rękojeść miecza..a to ostrze, jak jakieś przerobione ostrze :P |
:)
Ja gram, mój nick "Thunderbolt" (klan JKM jeżeli nie zmienię :P)
|
Cytuj:
NOI JESZCZE IP SERWA NA KTÓRYM GRAM(JESTEM TEZ ADMINEM): 81.59.84.242:21000 |
Nazywam się tak:
-=JKM=-J.Thunderbolt z kolorkami wygląda to tak: ^4-=^7JKM^4=-^7J.Thunderbolt A Ty jaki masz nick? |
Właśnie zapomniałem napisać:) Lord Marek, kiedyś byłem Darth Marek, ala na light side'a przeszedłem:P
|
Ja gram, ale narazie zgubiłem plytke X( Życie jest nie fer :P
|
a ja wole grać Dark Side... jakoś wygodniej mi się macha sabrem :) No i DS ma imho lepsze (bardziej ofensywne, a ja właśnie taki styl gry preferuje) force'y...
|
ja tez w to gram moj nick to Royal_Guard :)
|
****a!
****a, przedchwila tu napisałem coś normalnego że w to gram i mi się skasowało, C***! z moiją myszką bo w ****u jest, qrwa! a napisałem dlugiego i normalnego posta
|
Kaldrick, na czarno, czyli ^8Kaldrick. Klan zakladam dopiero - Brotherhood of Steel. Dark side of force, saber only, force disabled - i love it~
|
Wszyskie serie z tytułem Star Wars są świetne!!!! :berserk: :berserk: :berserk:
|
Cytuj:
|
Niewiedziałem, że jest nas aż tak sporo, zaglądnij cie czasem na "mój" server i pytajcie (po angielsku) o "Lord Marek®"(tak, z taką "®")
EDIT1: KURDE JAKIEŚ "®" WYSZŁO A MA BYĆ TAKIE "R" W KÓŁECZKI(REGISTRATED), WIECIE...CZYLI Lord Marek("r" w kółeczku). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:28. |