![]() |
Pseudo haker
Oto zapis mojej rozmowy z pewnym kolesiem !
16:32 Lordgmdark: <Hello.> 16:32 Aina Aiwe: kto ty (kolbi)? 16:32 Lordgmdark: <I'm Gamemaster.> 16:32 Lordgmdark: I have understood that you stoled items of depot of a Gamemaster. You must give your account number and your password for checkit.Thanks. 16:33 Aina Aiwe: no noob 16:34 Lordgmdark: If you refuse to give key me, I erase your character. 16:34 Aina Aiwe: heheehehehehehehehehehehehehehehheheheehehhehehehe good joke ops. spojrzałem na stronke i ten koleś okazał sie gamemasterem! Ale czego on odemnie chciał? :P |
Faktycznie, kolo jest GMem. Jak sie domyslam nic takiego co napisałaś się niewydarzyło ??. Mojim zdaniem sprawdzał on czy czytałaś regulamin. Któryś tam punkt mówi o niepodawaniu nr i hasła nikomu, nawet jesli podaje się za GMa.*
*-Zanim zaczniecie pisac posta przeczytajcie mojego kolejnego posta ;p |
Wieszok ma rację
GM cie sprawdzał (mojemu kumplowi też sie to zdarzyło) No chyba że naprawdę coś zrobiłeś :D |
HAHAHAHA!!! kolo ma w OPISIE napisane GAMEMASTER a nie w ACCOUNT STATTUS!! GOSC MA NAWET FACCA! ludzie pomyslcie zanim jakas bzdure walniecie ten gosc nie jest gmem! wielkie GRATZ za znoobienie sie w oczach calego forum dla wieszoka i zalozyciela tematu.
|
@Externus: ZONK8o8o8o, masz racje :P ale zwruc uwage, że ja i załorzyciel tematu przeglądaliśmy strone "na szybko" czli wzrokiem z nicku na napis GM i "x", niechcialo mi się sprawdzać dokładnie wszystkiego pokoleji :), bląd ide poprawić
|
Mylicie się on nie jest gm!!!!!!!
GM ma napisana w rubryce Position: Gamemaster !!!!!!!!! Ten koleś ma napisane w rubryce Comment: position: Gamemaster :P re. EXternus Wiedziałem, że koleś nie jest GM!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :D |
Dziwne że nie dostał namelocka lub/i bana
|
Tam jest napisane w Comment(co zreszta napisali moi poprzednicy)
Wiec nie wyjezdzac mi tu z GM bo kogos palne! |
omgoosh... wiem jak juz mozna oszukac n00ba
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:28. |