![]() |
Konto Mateusza Dragona Wielkiego - Nie dajcie się nabrać !
Witam wszystkich.. Jakiś czas temu przeglądałem Allegro.. A to co zobaczyłem rozbawiło nie do łez .. Konto Mateusza Dragona Wielkiego .. noob plx ?! 8o W imieniu iż nasz Polak jest najlepszym graczem Postaram się aby dziecko które wystawia na Allegro nie swoje konto Dostało Bana na Swoje konto oraz Jakąś karę grzywny .. Proszę tylko o przekazanie tego Tematu Mateuszowi który niech napisze mi na PW żebym miał pewność że to nie on wystawił konto.. Oto link : http://www.allegro.pl/item195309965_321lvl_nick_mateusz_dragon_wielki_ha rmonia_okazja_.html Postaram się, aby to dziecko dostało to co powinno czyli BANA na Allegro i karę które wyznaczy samo Allegro.. Proszę tylko jeszcze o potwierdzenie Mateusza w związku tej sprawy Pozdrawiam Speed_ ;] |
Czego to ludzie nie wymysla ;) ...
|
Cena wymiata xD
|
szkoda ze to naprawde nie mdw, kupilbym i zrookowal do 1lvl
|
Sami widzicie ... Ehh .. Noobki się klonują Trolle również.. żal.pl !
|
Po jakiego chuja uzywasz czerwonej czcionki?
|
O nie!! Bede plakal!! Nasz pan i wladca mateusz dragon wielki zostal obrazony!!
Ta zniewaga krwi wymaga. Dzwonmy do GROMu i na policje!! |
Cytuj:
|
Już nie najśmieszniejsze są błędy w "ofercie" i to, że jest wogóle nieprzygotowana, ale to że juz 3 ludzi chce kupić tego "chara" xd
|
@up
Oni nie chcą kupić "chara", tylko zlitować się nad noobem, który wpadł na ten pomysł i dać mu parę groszy. |
Opcje transportu
Przesyłka pocztowa (list polecony/paczka) mateusz smok big w paczce? |
Cytuj:
pozdro dla tego idioty :* xD |
Cytuj:
Cytuj:
. . . |
/\up .. cosik siedzę w prawie i nie można wystawiać nie swojej postaci.. Wiem że to nie Mateusz wystawił ale wolę być pewnym.. Aby zgłosić niezliczony dowód do Allegro .. Pozdrawiam All ..
|
nie no ci polacy.... czego to ludzie nie wymysla -.- jeszcze jego ortografia. ahh...
"domek warty jest 500k jest w najlepszejk gildi na serverze ma takze 2 bp crown armorow i legow , i 1 bp knight armorow i legow" zal... |
;D
oni licytują tylko po to aby wystawić mu negatywa ;P @ Jego domek jest warto 100x 500k^^ widziałem na zdjęciu 3 bp ^^ |
o ja cie kupie sobie MDW łau!!
lol? tylko Polak jest w stanie takie coś wymyslic:confused: :confused: Cytuj:
no co ty mistrzu, ty jesteś lepszy..moge ci buty wylizać plx fry item!!111 :confused: |
!
wiecie ten kto wygra aukcje teoretycznie moze domagac sie tego konta .... :)
|
a zobaczcie sobie inne postaci na sprzedaz to zobaczycie ze to prowokacja
PS : To ja napisalem kilka dni temu :P |
A autor może się wstydzić, bo sam kupuje/sprzedaje postacie na allegro!! Mamy dowód!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:51. |