![]() |
Szczerze mówiąc to ekspertem w tej dziedzinie nie jestem, więc proszę wziąć poprawkę na "imho".
Prace bardzo fajne, cieszą oko. Szczególnie ta druga sygnatura jest ciekawa. Zawsze podziwiałem ludzi umiejących kombinować w PS'ie, bo ja stworzony do tego nie jestem ;p Czekamy na Twoje pracki w 3d ;) Podobno niedługo będą ;) |
Nooooo... prace ładne. Sygny ciekawe ;-)) ... Można by powiedzieć jedynie, że nie masz doświadczenia, ale za to masz umiejętności a doświadczenie z czasem przybędzie. Ćwicz! I to dużo! Czekam na kolejne... Pozdrawiam :)
|
No, nareszcie sie doczekalismy ;P
Ekhm..druga sygnaturka jest bardzo przyjemna dla oka, za to pierwsza, trzecia i piata juz taka sobie. Bardzo mi sie podoba sygnaturka numer cztery, ma cos w sobie ;D Tapetka jest za pusta, duzo miejsca niewykorzystanego, a przeciez wiesz, ze zawsze mozna wkrecic cos ;) Jednak najbardziej podobaly mi sie prace dla Korektora, szczegolnie zielona wersja ;D Oby tak dalej, beda z Ciebie ludzie ;D uzytkownik wyzej powiedzial cos madrego do Ciebie i sie z tym zgadzam :) powodzenia. |
Jedyne co mi pozostało to tylko zgodzić się z moimi przedmówcami. ; )
|
A mi się zgodzić z przedmówcą @up :P
PS. O nie!! Kolejna konkurencja!! (grafiki 3D) co ja teraz zrobię ;( Heh, zawsze uwielbiałem patrzeć na czyjeś prace w 3D. |
Dzięki za komentarze. ;)
Dodane nowe pracę. ;) Brak komentarzy-brak pixelartów. ;) @down Mam zrobić dla Ciebie tapetę z ciemny FF? |
Nooo, dostawa widze CIEPŁA a nawet GORĄĄĄĄCA :) ...
Szczególnie ten ... ee ... Dark Fox (?) jest przyjemnie mroczny dla mojego oka :) ... Spróbuj dla mnie zrobić taką tapetke ... Znaczy większe żeby było =) Byłbym niezmiernie wdzięczny! PS: Mówilem z czasem a ty jak burza z tym "expem" :)) :D |
Nowe zdjęcie pieska. :D
@down Masz rację. Może złe zdjęcie wybrałem. ;) |
Ojjjj, przesadziles z kontrastem :P i to zdrowo. Az tak przerobiles ze trawa pozera psa od tylu ;p a slonce wypala mu biale pasy na lapkach.
|
Sadysto! Coś ty mu zrobił? A taki ładny piesio...
:D |
2 nowe tapeto-zdjęcia. ;)
|
Mi sie nie podoba, wydaje mi sie ze masz jakis slaby aparat, wydaje sie mocno rozmazane.
|
Które jest rozmazane? 1? O to chodzi. Ten kwiatek ma być na 1. planie.
|
Super ;) <dziesięć znaków>
|
Coś z nudów. Poszukajcie se. :P
PS Zmieniłem operator sieci wysyłania obrazków, ale wciąż szukam lepszego. |
Pies to Twoja pięta achillesowa. Chociaż mocny kontrast bardzo pasuje do roślinek. Piesek - średni...
BTW Kiedy zaczynałeś zabawę w PS? |
Jaka pięta? Jakoś od lutego. ;)
Chciałem się spytać dlaczego nikt nie komentuje? http://img174.imageshack.us/img174/866/beznazwy3bg9.gif http://img387.imageshack.us/img387/2...znazwy1cn6.gif |
Ja chce GIMP boja plax0r!!!!1
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:30. |