![]() |
Aldora War 13.05.07 Nemtor Died
http://rapidshare.com/files/31151767/erfelur2.rec.html
http://www.unbase.com/n/1658176048 Pozdrawiamy Rogera Sunrise'a i Mówimy mu żeby S*******ał na swoj± Mythere... I teraz mi powiedzcie jaka tu Sprawiedliwosc ? :) |
A-Squared
Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing 08:15 Nemtor has left the party. Omfg ten filmik pokazuje jakie ma nemtor pvp B) szczerze... padł jak noob :D 8o |
Hehe Niech Em dalej ownuje :D
a co do tego: 08:18 Deenland [109]: exevo gran mas vis -Noobostwo... Tak Szczerze to Wydaje mi sie ze to byl piNg lub laaag ale dobrze ze padl :D 08:21 Darkk'cut [122]: rozjebie 08:21 Darkk'cut [122]: tego 08:21 Darkk'cut [122]: kolesia 08:21 Darkk'cut [122]: ci pingoje 08:21 Darkk'cut [122]: Roger Sunrise PoZdro Dla Niego :D |
Spodziewałem się czego¶ więcej od CO ..
A co do Nemtora to zgadzam się z koleg± u góry ping lub lag ;] |
Nie padł jak noob tylko pan Roger Sunrise go zpingował ( ze masz takiego laga ze nic nie mozesz zrobic a gra wokol ciebie sie toczy )
|
zachowal sie jak by byl w czasie erekcji nie mial szans...
|
Mi sie wydaje ze dostal poprostu spama paralyze ;]
|
ej, a czemu em walczy chociaz, zapierali ze ze nigdy niewyjda na open battle ? :<
i czemu wala takie combosy |
Cytuj:
|
spingowany... w dodatku te combosy od em.. jak nie na bocie to nie wiem...
|
"Na wojnie i w miło¶ci wszystko dozwolone" także ... ;]]
|
14:54 Tea Ilu [13]: ALL CO NOOBS ARE ALL CHICKENS 1 OF THEM DIE AND THEY PZ CAMP, SHAME ON YOU BITCHES
I mial racje ;p |
Na 100% spingowany. Gdy juz praktycznie EM otoczylo go koles przestal pingowac jednak juz wtedy nemtor nie mogl NIC ale to juz nic zrobic, byl jzu chwile atakowany. Szczerze - zal dla EM nie dla CO. W szczegolnosci ze wielu z nich uzywa "z Nemtor".
|
Darkk'cut - stul pyszczek, Zachowujesz sie jakbys zycia na real nie mial i za Tibie zabil wlasna matke ;>, wiesz jak wyglada slonce? Spotkamy sie to Ci pokaze ;>
|
Jakis ziomek spingowal go na ventrillo i sie poskładał...
|
Cytuj:
|
Ten film pokazuje jak wiele traci CO bez Nemtora:) Nemtor padł i wszyscy w dług±..
|
Nie wiem czy sciagac filmik.
Warto?:D |
Jakos dziwnie chodzil skokami jeszcze kolo tych m wali a pozniej to juz w miejscu stal wiec raczej cos z polaczeniem.
Padl lider i cala gildia ucieka z battle? |
btw. co do Roger'a
[b]WYPIER.... (UCIEKAJ) NA MYTHERE KRA¦Ć DZI... (PANNO LEKKICH OBYCZAJÓW) PIER.... (aFF :P) koniec :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:46. |