![]() |
Google Adsense
Robicie błąd z google adsense na stronie i na forum. Powinniście bardziej wtopić reklamy żeby nie oddzielały się od strony. Zamiast wyglądać jak normalne linki to wyglądają te reklamy strasznie. Już o wiele lepiej wyglądają na hunted.pl gdzie zlewają się bardziej z otoczeniem i są przyjaźniejsze dla oka przez co milej się je czyta. Zróbcie coś z tym, żeby reklamy nie były na czarnym tle. Będzie to wyglądac lepiej, więcej osób zainteresuje się reklamami i więcej zarobicie.
|
A tą ogromną reklamę na stronie głównej i tak wyłączam, zanim zdąży się załadować, ona tylko przeszkadza...
|
no to prawda.. reklamy mi nie przeszkadzają.. ale powinny bardziej się zlewać z otoczeniem.. a o gigantycznych reklamach na stronie głównej.. to inna bakja.. a raczej horror ://.
|
Cytuj:
|
Ooo? Reklamy? Aha, pod postami. Klik! Adblokuj obrazek! Klik! http://images.tibia.pl/kampanie/*! Klik!:P Dla Firefoxowców polecam zainstalowanie duetu AdBlock i NoScript - działają wspaniale.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
swego czasu kosilem kase na ads, to naprawde dziala :) |
Cytuj:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=56639&page=3 Przedostatni post. |
Tyle sie rozwodzicie na temat tych reklam, a wystarczy AdBlocka i NoScripta do firefoxa zainstalować, to kwestia dwóch minut, ja was ludzie nie rozumiem...;P.
|
Ja pisze poprostu to, co według mnie byłoby najlepsze dla tej strony. Im bardziej reklama będzie się zlewać z otoczeniem i będzie wyglądac jak część strony to więcej osób w nią kliknie. Nie jest prawda, że jeśliby ktos na tej stronie zrobił reklamy z zielonym tłem i czerwoną czcionką to wicej ludzi klikałoby w reklamy. Każda osoba, która takie coś zobaczy odrazu odwróci wzrok i będzie przeglądała stronę, a nie reklamy. jesliby reklamy były na kremowym tle lub z brązem, jak jest to tu na stronie to czytelnik przejrzałby je jako część strony i wtedy mogłaby go zainteresowac ta reklama. Im coś mniej widoczne tym więcej osób zwróci na to uwagę, a teraz jeszcze nasila się u polaków syndrom psa ogrodnika w stosunku do reklam adsense i duże eksponowanie reklam nic nie daje, bo ludzie i tak specjalnie nie klikną tylko przepiszą adres.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:18. |