![]() |
Ban Niemożna Sie Zalogowac
Mam Pytanie Czy jest To Normalne Jeśli Miałem Bana za 2-3h Sie Kończy To Nie mogę Się Zalogować na Konto czy to Hack ?? Czy tak jest zawsze ??
|
To zależy co Ci wyskakuje gdy wpisujesz passy. Jeśli wyświetla Ci się normalnie lista postaci, a nie możesz lognąć (pojawia się "Your account is banished") oznacza, że masz bana zapewne na 7 lub 30 dni. Jeśli zaś nie możesz zalogować pass na Tibii oznacza to, że ktoś Cie hacknął.
|
Noto mam Hacka :)
A czy jest tak też Kilka minut Przed Końcem bana ?? |
Może być dużo powodów. Mogłeś dostać bana na 7 lub 30 dni, blokadę za nieprawidłowe wpisanie passów, albo mógł być zwykły reset serwa jak się logowałeś, mogli cię hacknąć i zmienić passy, albo dostać 3 bana i jednocześnie kasację konta. Zrób ssa i wstaw go tutaj to określimy co jest.
|
Dostałem Bana Zato Że Ktoś Inny Napisał Że Sprzedaje Pacc za 130 Czy ileś tam
k . No i jak sie loguje to pisze że niemożena sie zalogować :/ Pewnie Hack A Miałem Eq Wartości 150k :/X( |
Cytuj:
|
Znalazł się Mondrala . No Wyskakuje Że Numer Albo Pasword Niesą Poprawne W tibia***** a na tibia.com tez to samo :)
|
Jak za 2-3 h sie kończy, to nie możesz tego przeczekać? Idź pograj sobie w bierki czy coś, zrób coś twórczego!
|
No Już mam Plany Nawet Na Więcej Czasu Tylko Niewiem Co Jest ? Ze Niemogę Się zalogować ;)
|
dostales haka to czemu nie odzyskasz?
|
Jak ?? Niemam R-Keya Bo Niewyrabiałem na tą Postać :) Mam Kilka Innych Wiencej Wartościowych Ale Szkoda G arma i Demonki :/
|
Cytuj:
|
A jeśli Zmienili mi pisze że Został Zmieniony :/
|
Cytuj:
|
Ooo chyba Nie Hack 2 minuty Temu Ban Zszedł i teraz pisze Acount Disable For Five Minutes . Please Wait :)
Jak myślicie ile to może trwać od czego jest zależne ?? Juz Tra Ponad 1h ?:] |
Cytuj:
Kurde lolu... jak JEST NAPISANE że na 5 minut to na 5 minut.. a po za tym skąd wiesz , że to ban? BYŁO NAPISANE " Your account is banished." ? poprostu dają ci "disable" jak kilka osób lub nawet sam ty wpisujesz dobry acc number, ale złe hasło... to jest normalne... pewnie miałeś hacka poprostu |
Masz hacka.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:34. |