![]() |
Ferumbras Hiberna - 227 Ed recording
|
Gz ubicia :D a, bloker to 1 klasa ;d i juz 2 outfit będzie w tibi ^^
|
Cytuj:
|
ano gratz ubicia dla dzielnych maniakoff : d
|
Seromontis roxx
Według mnie Seromontis to najlepszy polak grający w tibie , bo gra na pvp a nie na non pvp jak MDW a teraz jeszcze bendzie się wozić w full mage outficie B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Gz ubicia... Koffam to forum... |
no bo taka prawda non pvp smierdzi
wedlug mnie gra na non pvp nie ma sensu.A ten pajac gelt czy jak on tam chyba kazdy moze miec swoje zdanie no nie ?? To jest zawarte w konstytucji więc nie sap :baby:
|
@Gelt
ladna panna :P :) |
Cytuj:
|
Cytuj:
@film Niezła ekipa się tego podjęła i całkiem zgrana, nic tylko pogratulować, ale wyskakuje mi debug w 23 min. =/ |
@Olorion
nie pier.... (nicz?) głupot tylko wracaj na saphirke :P |
filmik najs i gz ubicia :P
|
@blitzkrieg
No popatrz jakiś Ty sprytny! W konstytucji! Nie wpadłbym na to... Szkoda, że w konstytucji nie ma zabranianej głupoty i ograniczenia wiekowego na niektórych forach dyskusyjnych... Pajacu. @SzuyA Dba się o siebie a nie gra w Tibie, to się ma ;) @Mozo Patrz data dołączenia xP @Topic No czy taka zgrana? Mnie zdziwiło, że ten kamerzysta tak szybko zwiał z pomieszczenia... Zamiast atakować robił niewiadomo co... @2xdown Zauważyłem, że miał 1k many, ale zanim miał te 1k many mógł zacząć atakować demona bijącego z łapy... Nie wiadomo czemu, na początku tylko tała o_0 Na jego lvl-u nie zajęłoby to duzo czasu... I wtedy nie miałby 1k many xP |
Cytuj:
Co do filmu...to ile jest już tych outfitów? |
@2Up
Bo mial 1k many i bily go demony? @Up 3 chyba... Antica, Hiberna, Harmonia To seromontis moze niedlugo bedzie mial wszystkie addony... |
Mógłby ktoś dac rehosta, bo niektórzy <tak jak ja> mają problemy z stronka tibianetwork... chodzi o transfer ~1kb-/sek... więc nawet rapidek może byc ^.^
|
@SzuyA
Mialem to samo pisac ;p @Gelt Zdjecie laski z rl 0o @topic Film moze byc,ale dziwie sie ze sa tylko 2 strony tematu (znajac zycie powinno byc w chuj spamow typu: "wow seromon lady ofnet dasz mi ggg?") Pozdro ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:16. |