![]() |
4 low lvl PK, pada 27 sorc i 13 knight
Przed chwilą poszedłem PKować (jako noob z non-pvp ;) ). Wziąłem kolegów.. skład:
Haxoticus Die'Maaster - 8 sorc Haxoticus Aiimboteros - 9 sorc Se Dedaj - 9 sorc << JA Dimitri Ustaranovic - 10 sorc Pare runek każdy miał. W ~2 minucie pada 13 knight skillujący, w ~20 minucie pada.. 27 sorc! :) Podczas walki ściemniałem, że SD mamy i chyba się poddał, bo nas z różdżki nie walił, a my w sumie 8 IH mieliśmy i chcieliśmy samobójstwo popełnić :P Loot może słaby, ale jaki lvl pada od takich noobcharów :> Od 23 minuty nic się nie działo oprócz tego, że 55 knight po nas przyszedł, ale mu nie wyszło i wszyscy zwialiśmy :cup: Na non-pvp trapowanie to podstawa, więc się troche na tym znamy :P LINK: http://tibicam.superhost.pl/PK-Se%20Ded9Team-152.rec |
Skan:
A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing ortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing Zaraz oglądne i dam edita ;D @Edit Cytuj:
Bardzo ładnym sposobem ich pozabijaliście Widac, że przy pk też bardzo ważne jest myślenie, a wy to pokazaliście. ;D I jak ten knight przyszedł to też ładnie go zrobiliście Ocena 8/10 za słaby loot ;D. |
ja bym na miejscu tego 55 knighta ubił 9 sorca
|
Ale to morgana :>
Tutaj dużo osób PKuje drugimi charami. np. ja zabiłem 27 sorca to przyszedl 55 knight. On zabija 9 lvla, łapie skulla na 15 min i przychodzi np. 100+ MS :> Tutaj jakoś nikt się nie pcha za bardzo, żeby łapać skulla na nieznanych charach :) Dziwne jest to, że ten 27 sorc nas nie bił. W czasie jak my go biliśmy by nas wszystkich z różdżki zabił :> |
Bah, a ja tam jestem. Niedlugo wiecej.
|
Ładne pk :D
Ale gorszego debila od tego 27 nie widziałem.. Bez problemu mogła was powybijać...jeszcze miała sd-.- Wystarczyło zlać któregoś do reda i sd i pap..a next z wanda... zal.pl :( Liczę na next akcje :D z jeszcze większymi noobami na 20+ :D |
nice padla :p a co do tego 27 sorca n/c xD
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:26. |