![]() |
135 ms wrl
Taki Filmik z Nebuli znalazlem... !!!
http://rapidshare.com/files/31486327/135wrl.rec.html |
http://www.rogepost.com/n/0654566906 <<rehost
|
Scanner results
Scan taken on 15 May 2007 19:20:09 (GMT) A-Squared Found nothing AntiVir Found nothing ArcaVir Found nothing Avast Found nothing AVG Antivirus Found nothing BitDefender Found nothing ClamAV Found nothing Dr.Web Found nothing F-Prot Antivirus Found nothing F-Secure Anti-Virus Found nothing Fortinet Found nothing Kaspersky Anti-Virus Found nothing NOD32 Found nothing Norman Virus Control Found nothing Panda Antivirus Found nothing Rising Antivirus Found nothing VirusBuster Found nothing VBA32 Found nothing filmik czysty ! warto obejzec;] hehe ja to bym sie bal z takim eq chodzic bez aola ^^ |
hunt jak hunt, nic nadzwyczajnego...
z takim eq bez aola faktycznie troche strach chodzic, ale jak ktos ma normalnego neta i ze tak powiem wie ze nie padnie to czemu nie ;> tylko nie wiem po co temu komus BS, bezsensu... lepiej wanda nosic, z jego skillem to nawet tych snakow co sa po drodze na hita nie wezmie a z wanda owszem ;] |
heh fajnie
fajnie ale ja to zabijam 75 elite
|
Cytuj:
|
@ up
Noi ci sie bardzo dobrze wydaje @Garo Zmien ty ten podpis z wlatcami móch bo ja juz nie moge patrzec na to scierwo. SOUTH PARK 4EVER!! |
@up
lol, przeciez hity najpierw leca na shield, potem na armor, defa broni sie do shielda nie dodaje, def broni liczy sie tylko w przypadku kiedy nie nosi sie tarczy... widze jest wiecej osob myslacych inaczej na ten temat... smutne jak niewiedza niektorych potrafi byc duza... |
Cytuj:
Smutne jak ktos mysli, ze zjadl wszystkie rozumy :\ |
o ja niemoge jakbym niemial eq takih itemkow bym niezakladal ;D
|
hmm
Dukos ma racje... sprawdzilismy z kumplami i w ave duzo miejsze i rzadsze hity wpadaja niz np w sovie i mmsie
|
Cytuj:
|
Cytuj:
więc jeżeli miałbyś (rare?) seta nigdy bys go nie zalozyl bo bal bys sie ze go stracisz wiec po co expisz jak sie boisz ze padniesz po co grasz w ogole czlowieku?-.^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:10. |