![]() |
Henio Patacki
Do usuniecia ;D
|
Wyjdz..Bo mam zuy chumor po tym jak mi w polowie "300" sie zawiesilo >_>
|
jednym slowem : Wtf?!
to ma byc fake czy jak? bo ja tu widze [cenzurka] wez idz drzwi sa na lewo papa a jak mozesz to nie trzaskaj jak bedziesz wychodzil... @down jak sam powiedziales ,,ROBIL" ... |
@up i mowi to slyny zeberek co robil fake o naruto ;))) LOL
prosilem powiedziec jakie widzicie + / - a nie tylko slowa typu " wypierd...." tak jak bedziecie tak robic do kazdego to kazdy przestnie robic fake lecz pozniej wruci z kolejnym i tak bedzie a jak poprostu powiecie bledy to ktos sie nauczy co zle robi i bedzie mu to coraz lepiej wychodzilo |
dokładnie co 3x wyżej i nie rób obwódke fioletowym i sprayem z painta zrobionym
|
Cytuj:
a zrobilem spraiem dlatego ze to takie glupie a jak cos mocno glupie to az smieszne ;) ok teraz bede robil normalna obwodka dzieki za rade |
Ratujcie mnie ;( Ten fake mnie dorypal ;<!
|
@KOPER
POCIESZE CIE :D Bywaly Gorsze xD uzyj szukaj a sie przekonasz A no tak PSEUDOfake 2/10 |
wiecie co zeby to napisali jacys pozadni gracze to bym se to wziol do siebie
i przestal bym robic fake ale mnie irytuje ze to piszza same kolesie z 8-25 levelami widac to nie jest forum dla mnie bo tu siedza same 20 levelki co na codzien siedza w carlin i prosza o "fri itans" wiec nie bede pisal na tym forum o fake bo nie mam zamiaru pisac z noobkami nie dosc widze ich w tibia zeby jesce na forum z nimi pisac Bye Bye forum o fake |
@UP
odezwal soe FakeMaster -.- ...Znasz to syt. z Carlin bo sam tak robisz??:p |
@Ablertus
W fake'ach nie chodzi o poziom na tibi tylko oto czy się je umie robić. @fake słabiutko po pierwsze ta różowa ramka z painta po drugie 0 humoru w paskach humor powinien być po trzecie outfity nie twoje.Verius nie obraź się splagiatuje twój tekst: Pukasz w dno od spodu! |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A tak wogóle poprostu każdy ma własny humor jak ja robiłem fake W Sklepie to większości się nie podobała ,a mnie tak |
Mało humorystyczny fake...radze ci popracować albo wyjść...
CO do oprawy graficznej...nie wymagam od ciebie zajebistych efektów czy tez outfitów nie z tej ziemi ale stary...zlituj sie w dupe za co te różowe pachy ??!! Takie oczojebne ,,cuś'' to do dzialu z pierwszą grafiką. Pracuj Pracuj Pracuj....usuń przypalowy róż , poogladaj kabarety , zaczerpnij inspiracji ( Lecz nie plagaituj -.- ) i wykmin cos ciekawego... Pozdr0 B) |
Cytuj:
oo i to jest komentaz mowi poprostu co jest zle itp. |
Cytuj:
@Topic: "Fake" hmm... nie będę mówił że "wy*** z tad!!!!1" ani podrabiał Drakona "Zuma pizdnoł...". "Fake" może ujdzie w 14 tyś. tłumie. Minusy: - te różowe paski.... - outfity nie twoje (ale ktoś chyba dal dla wszystkich) - out (1) stary Plusy: nie dopatrzyłem się.... ale rób dalej PS: Nie rób ciągle w tym samym poście bo są pewne ograniczenia. A ten twój wykład o "20lvl" i o "Carlin" był poprostu żałosny.... |
beznadzieja naprawde
piszesze celowe bleyd a w twoich postach co chwila bledy a po zatym tkich fakow bylo miliony i widac ze jestes noob bo mowisz ze lvl ma cos wspolnego z fejkami lol hahah a co do poprawy sorry ale caly fejk mowic co masz poprawic? Lepije nie nie chce zebys sie powiesil! |
Cytuj:
|
słabe...
2/10 Te obwódki... To Paint?? Znowu paskowy... Mam już tego dość... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:36. |