Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Morgaroth, Refugia ! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129511)

Valariazz 16-05-2007 09:59

Morgaroth, Refugia !

Kręci Dzitzy [210MS]

http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/24581

@Down

Filmik na tibicams czyli wiadomo ze .rec prawda? Jezeli nie wiesz to cii ^^

Dragon96 16-05-2007 10:14

Coś mi tu śmierdzi :D. Mógłby ktoś przeskanować:;)?

@tylko żartowałem ^^

michalll 16-05-2007 10:18

Ładnie ;) Bloker troche mały level jak na Morga, ale się udało :p A ten loot ;)

Sebcio :) 16-05-2007 10:27

09:22 Ksen [146]: cracka jeszcze zrobie
09:22 Ksen [146]: na ng

:S ? To juz nawet wciskanie f4 jest za trudne :< ?

Naapeg 16-05-2007 12:39

...

hahaha :D te stawianie m walli mnie troszke dobilo :) ale tak to good / gz
btw @up: hmm robiles w ostatnim czasie jakies wmv ?:D bo naprawde Ci to good wychodzi a dawno tu nie zagladalem :) k,cu

owntibia.exe 16-05-2007 12:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1434065)
09:22 Ksen [146]: cracka jeszcze zrobie
09:22 Ksen [146]: na ng

:S ? To juz nawet wciskanie f4 jest za trudne :< ?

Pewnie będzie znowu bocić na dlair edron.

@filmik
Fajny młotek =)

Sebcio :) 16-05-2007 13:47

Fajny mlotek ? pff to jest jedna z brzydszych broni w tibii :S nie dosc ze jest niewyrazny to jeszcze malenki jak mlotek do wbijania gwozdzi, zobacz takiego gs'a lub avengera po tym widac ze to duze, a TH taki maly malusienki

pozatym era ksena i dzitza na refugi dawno sie skonczyla a ludzie nadal im dupy liza... nie sajuz nawet h lvlami i graja jak im sie zechce. mimo to nadal nikt nie potrafi sie im sprzeciwic. Strach przed munblejds ? Pfff muahahahhaha, proste i logiczne ze choch jest najsilniejsze i moony moga im naskoczyc ^^ A nadal choch zostaje psem moonow do strzelania m walli i siochania ksena podczas gdy dzitzy lootuje i dzieli sie tylko z ksenem :)

!~Gangsta~! 16-05-2007 15:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1434177)
Fajny mlotek ? pff to jest jedna z brzydszych broni w tibii :S nie dosc ze jest niewyrazny to jeszcze malenki jak mlotek do wbijania gwozdzi, zobacz takiego gs'a lub avengera po tym widac ze to duze, a TH taki maly malusienki

pozatym era ksena i dzitza na refugi dawno sie skonczyla a ludzie nadal im dupy liza... nie sajuz nawet h lvlami i graja jak im sie zechce. mimo to nadal nikt nie potrafi sie im sprzeciwic. Strach przed munblejds ? Pfff muahahahhaha, proste i logiczne ze choch jest najsilniejsze i moony moga im naskoczyc ^^ A nadal choch zostaje psem moonow do strzelania m walli i siochania ksena podczas gdy dzitzy lootuje i dzieli sie tylko z ksenem :)

Mhm, moze i nie jest piekny, ale zalicza sie do rzadkich itemow. ;)
Dzitz nie jest h lvl? Aha fajnie. I moze nie ma nikt takiej potrzeby sie sprzeciwiac? Nie wiem jak Ty, ale wiekszosc ludzi chyba sie nie kloci dla sportu.
Kto z ChoCh leczyl Ksena?

Arh 16-05-2007 15:36

heh ja nie pomagalem ani ubic ani leczyc wiec nie mam co sie pchac do loota, ale mysle ze to jest zdeczka niewporzadku jak mlotek zostanie w obrebie 2 osob/gildi, wkoncu poszla tam cala ekipa i kazdy kto sie przyczynil do ubicia bestii tak samo na niego zasluguje, na harmoni byla loteria, sa sposoby aby sie podzielic. Po takich akcjach latwo stracic zaufanie
Pozatym mysle ze powinnismy podziekowac Chullakowi ktory jako jedyny przez caly czas siochal blokera.

Sebcio :) 16-05-2007 15:37

Poszli calym teamem kazdy mial swoj udzial, kazdy pojedynycz sd sie liczyl bo inaczej trwalo by to dluzej i ksena moglo by zdmuchnac :] To czemu loot dostanie tylko dzitzy i ksen :> ? niech zrobia loterie tak jak na hibernie z czapka ferumbrasa. Checie byc fair ? Badzcie fair

Stonek 16-05-2007 15:49

Akcja z M Wallami rozbraja...
Zasłaniaja Morgorotha żeby sd nie dochodziły...
Loot ładny.
Gratz dla blokera!

Nygga789 16-05-2007 15:50

sorry nie che byc nie mily ale ten typo co m walle stawial jaksi tepy byl oni mu pokazali gdzie ma stawioac a on tak postawil ze lalo blokera 5 demonow i morgaroth a m wallami zablokowal shooterow ....
up
nie gratz dla blokera tylko sioherow ze 3-4 go siohalo

Mandegorion_91 16-05-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sebcio :) (Post 1434177)

Dobra Randall najlepiej by było zebys sklejił wary...
bo to ze sie nawbijasz na Moonów to z tego powodu ze Naction sie rozpada ?? ze jest najbardziej noobnowska gildia na refugi ? ;>
zapewne zazdroscisz monom ze oni sie umieja zgrac...

@topic filmik dobry ;D

Harmonian90 16-05-2007 16:06

Dzitzy i Ksen zachowali sie troche nie fair wobec reszty bo wzieli tylko dla siebie hammera powinni zrobic Looterie jak np na harmoni z "ferumbras hat"

Problemaker 16-05-2007 16:15

No no no , o ile sie nie myle to 4 lootniety ** w Tibii?

GZ dla Ksena, szkoda ze wtedy eboola wcisnelo w glebe, moze mieli bysmy 2x ** xD?

Silver Kay 16-05-2007 16:19

ale loot o kurwa ;ooooooooooooooooooooo

Yugo 16-05-2007 16:30

Jeden z knightów zachował sie trzeźwo odciągając Demony od blokera chodź i tak z powrotem sie rzuciły.
Ogólnie długo sie nie męczyli,gz loota:cup:

Koszyk 16-05-2007 16:38

nic tylko pozazdroscic :) Gz :)

Moto 16-05-2007 16:53

Congratulations _/

Sebcio :) 16-05-2007 17:18

Naction sie nie rozpada tylko zostalo rozwiazane :* :)
A tak czy siak dzitzy i ksen wykazali sie pazerstwem na lot, czyli tym co zwykle.
"Co jest twoje to jest moje, a co moje to nie ruszaj!"
-.-

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:18.