Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   aldora warrrrrrrrrrr (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129557)

Biedny 16-05-2007 19:16

aldora warrrrrrrrrrr

jakis padalec zamknal poprzedni temat

elo ban

tibiaplayer 16-05-2007 19:37

chyba nie chcesz wiedziec co to za "padalec" ;>

jakby byl temat o wojnie a nie wyzywanie sie od Zydow etc mysle ze temat nie zostal by zamkniety;>

Knox 16-05-2007 20:46

Dziekujemy inwestorowi i reszcie :*

elmo_us 16-05-2007 20:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1434881)
Dziekujemy inwestorowi i reszcie :*

A i kurwa dobrze, nic tylko rasistowskie wyzwiska...

Dozorca 16-05-2007 21:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1434902)

Ta, więcej rozmawiajmy o Żydach to na pewno tego nie zamkną ;)

Biedny 16-05-2007 23:07

Cytuj:

jebane zydowskie patafiany

Karolkaa 17-05-2007 07:33

Cytuj:

Wcale nie byłeś lepszy :)
Wciąż kogoś obrażałeś i mądrzyłeś sie :)

tibiaplayer 17-05-2007 08:17

moze zamknecie sie juz i zajmiecie sie tematem? powyzywajcie sie na priv'ie.

Majkell 17-05-2007 09:12

Co za niedojeby, na huj tu sie jeszcze raz wyzywacie? Tamten zamknięty temat niczego wam nie uświadomił?

Abutabu 17-05-2007 12:56

Większość wydarzeń z serwów zostało zamkniętych na tibia.pl więc nie martwcie się:>

tibiaplayer 17-05-2007 14:16

@up dziwisz sie?

"wydarzenia ze swiatow" a nie "wzajemne wyzywanie sie"...

elmo_us 17-05-2007 15:18

Mi tam to forum zbedne, moge sobie popisac na tibia.de gdzie ludzie sa zdolni do bardziej konstruktywnych obelg + forum.tibia.com na ktorym tez mozna sie poklucic, tylko ze trzeba uwazac na Vu'xiu bo ten to sie zawsze dojebie do postow kogokolwiek z EM.

Vuxiu 17-05-2007 16:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1435790)
Mi tam to forum zbedne, moge sobie popisac na tibia.de gdzie ludzie sa zdolni do bardziej konstruktywnych obelg + forum.tibia.com na ktorym tez mozna sie poklucic, tylko ze trzeba uwazac na Vu'xiu bo ten to sie zawsze dojebie do postow kogokolwiek z EM.

nie klam, na .de jestescie przegrani i z kazdym kolejnym filmem bardziej sie pograzacie, na com liza wam dupe tylko wasze noob chary, zostaje wam tylko forum dla idiotow (ta ja tez jestem idiota bo tu odpisuje), .pl gdzie wiekszosc postow was chwalacych to 11lvle z non pvp

elmo_us 17-05-2007 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1435980)
nie klam, na .de jestescie przegrani

A Ty wogole myslisz ze na tibia.de ktokolwiek sie przejmuje tym konfliktem? Daruj sobie chlopcze. Wogole ta wasza propaganda jest zalosna z toba na czele. Sharujecie na potege, z botami latacie, pingujecie i robicie z nas tych zlych, a to wy caly czas robicie syf na aldorze razem z ta glupia suka Jowinna.

Ojciec Dyrektor 17-05-2007 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1436158)
A Ty wogole myslisz ze na tibia.de ktokolwiek sie przejmuje tym konfliktem? Daruj sobie chlopcze. Wogole ta wasza propaganda jest zalosna z toba na czele. Sharujecie na potege, z botami latacie, pingujecie i robicie z nas tych zlych, a to wy caly czas robicie syf na aldorze razem z ta glupia suka Jowinna.

my pingujemy ****** **** ???????????????? ciepie Bóg opuścił -.- znalezli sie sprawiedliwi

elmo_us 17-05-2007 19:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1436215)
my pingujemy zydowska palo ???????????????? ciepie bóg opuścił -.- znalezli sie sprawiedliwi

Po pierwsze nie jestem zydem. Po drugie bog mnie nie opuscil to ja opuscilem jego. Po trzecie wspolczuje Ci jezeli nie wiesz co sie dzieje w twojej wlasnej gildi. Po czwarte my nie jestesmy swieci ale wy jestescie o niebo gorsi a udajecie aniolki.

Banda pierdolonych hipokrytow.
I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on. Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi.

Karolkaa 17-05-2007 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1436234)
Po pierwsze nie jestem zydem. Po drugie bog mnie nie opuscil to ja opuscilem jego. Po trzecie wspolczuje Ci jezeli nie wiesz co sie dzieje w twojej wlasnej gildi. Po czwarte my nie jestesmy swieci ale wy jestescie o niebo gorsi a udajecie aniolki.

No no :) Jakie ładne słownictwo
Twoja kultura jest tak niska że już boje sie tu zaglądać,co nowego jeszcze wymyślisz ??

PS. Nie jestem pierdolona :)

Pniaku 17-05-2007 19:18

@Elmo_us

Szacuneczek, póki co to CO jest bardziej uczciwe od was ;) Dobrze że WY nie jesteście w supporcie bo byście nam tu synagoge zrobili :D

Vuxiu 17-05-2007 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1436234)

I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on. Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi.

chuju pierdolony wierzysz w bajki co ci mala pizdakowa pala opowiada, ja wiem najlepiej co w co sie dzieje i nigdy nie pingowalismy nie potrzebujemy niczego jesli wy walczylibyscie uczciwie to m,acie po pizdzie. jesli cos robimy to jest tylko reakcja na wasze zachowanie

skasujcie mi w koncu ten acc na tibia pl to nie bede musial tu zagladac bo glupota tu pierdoli w pizdu

na .de nie przejmuja sie konfliktem ale wiedza kto jest kto kto czituje a kto wygrywa dzieki dobrym akcjom

ssij

a ty kasuj chuju

elmo_us 17-05-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1436282)
na .de nie przejmuja sie konfliktem ale wiedza kto jest kto kto czituje a kto wygrywa dzieki dobrym akcjom

ssij

a ty kasuj chuju

Cytuj:

sweet

[EDIT] do you guys suck on purpose?
Taka odpowiedz dostales na tibia.de

@Meteonka
Kultury u mnie duzo, nawet sobie nie wyobrazasz jak potrafie byc elokwenty w rl i przez neta. ALe jak widze te wszystkie klamstwa to mnie po prostu *****ca bierze i wlacza sie ta gorsza strona.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30.