![]() |
aldora warrrrrrrrrrr
jakis padalec zamknal poprzedni temat
elo ban |
chyba nie chcesz wiedziec co to za "padalec" ;>
jakby byl temat o wojnie a nie wyzywanie sie od Zydow etc mysle ze temat nie zostal by zamkniety;> |
Dziekujemy inwestorowi i reszcie :*
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wciąż kogoś obrażałeś i mądrzyłeś sie :) |
moze zamknecie sie juz i zajmiecie sie tematem? powyzywajcie sie na priv'ie.
|
Co za niedojeby, na huj tu sie jeszcze raz wyzywacie? Tamten zamknięty temat niczego wam nie uświadomił?
|
Większość wydarzeń z serwów zostało zamkniętych na tibia.pl więc nie martwcie się:>
|
@up dziwisz sie?
"wydarzenia ze swiatow" a nie "wzajemne wyzywanie sie"... |
Mi tam to forum zbedne, moge sobie popisac na tibia.de gdzie ludzie sa zdolni do bardziej konstruktywnych obelg + forum.tibia.com na ktorym tez mozna sie poklucic, tylko ze trzeba uwazac na Vu'xiu bo ten to sie zawsze dojebie do postow kogokolwiek z EM.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Banda pierdolonych hipokrytow. I jak wy chcecie zeby temat sie utrzymal z takimi ludzmi jak on. Patrze on jest w Tibia.pl support i sie zachowac nie potrafi a co dopiero polmozgi z jego gildi. |
Cytuj:
Twoja kultura jest tak niska że już boje sie tu zaglądać,co nowego jeszcze wymyślisz ?? PS. Nie jestem pierdolona :) |
@Elmo_us
Szacuneczek, póki co to CO jest bardziej uczciwe od was ;) Dobrze że WY nie jesteście w supporcie bo byście nam tu synagoge zrobili :D |
Cytuj:
skasujcie mi w koncu ten acc na tibia pl to nie bede musial tu zagladac bo glupota tu pierdoli w pizdu na .de nie przejmuja sie konfliktem ale wiedza kto jest kto kto czituje a kto wygrywa dzieki dobrym akcjom ssij a ty kasuj chuju |
Cytuj:
Cytuj:
@Meteonka Kultury u mnie duzo, nawet sobie nie wyobrazasz jak potrafie byc elokwenty w rl i przez neta. ALe jak widze te wszystkie klamstwa to mnie po prostu *****ca bierze i wlacza sie ta gorsza strona. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:30. |