![]() |
Spellbook - strata kasy?
Czy jeśli kupiłem spellbook to wyrzuciłem pieniądze w błoto? Do czego on jest potrzeby oprócz tego że zapisane są tam słowa do czarów, które można równie dobrze sprawdzić na tibia.pl? Do niczego? BUAHAHAHA ;(
;) :D :] |
spell book jest bardzo przydatny dla Sorców ponieważ maja wiele czarów i nie zapamietaja wszystkich wjec maja je w spell booku
|
No tak ksiazka magii jest zbedna (150gp ) .
Czary orzeciez mozna zapisac na kartce |
spellbook jest zbedny ale ladnie wyglada
a czary najlepiej jest zapisac na hotkeyach :D |
SpellBook jest niepotrzebny poniewarz czary sprawdzisz sobie czary na stronie.
A jesli ktos chce ja koniecznie niech idzie na BECHO tam ich jest FULL |
po co
jeśli masz słabą pamięcz to se zapisz na kartce albo na hotkeysach, a jeśli juz chce to buka to idz se na beholdery tam one leżą na ziemi :P
|
lepiej nie kupywac spellboka jezeli nie masz co robic z kasa!Tak zgadzam sie z toba nawigator tylko spellbook przydaje sie scorkom i druidom tez bo maja duzo czarów, a po za tym mozna tez czary zapisywac na hotkeys 8)
|
Ja jestem druidem i mi sie przydaje spellbook. Ale ja jej nie kupuje ide sobie na Senje i wchodze do takiego budynku zawsze tam lezy ksiazka czyli spellbook :)
|
Może i nie zapamiętaja sorcerzy swoich czrów ,ale w końcu od czego mamy naszą wspaniałą Tibie.pl wystarczy tam wejśc i masz czary i se drukujesz i jest gites. :D
|
Ty fajnie wiedzieć. A ja myślałem, że spellbook jest niezbędny, zeby w ogóle czar kupić, a tak zaoszczędziłem 150 GP ThX
|
Jeden spell book dobrze miec poniewaz:
Sa tam zapisane wszystkie czary jakie umiemy (wiemy co juz kupilismy), jest tam rowniez bezblednie zapisana ilosc many potrzebnej (na stronach bywa to roznie). Chodz sie zgodze ze kupowanie ksiazki w sklepie to dosyc kiebski pomysl, albo mozna pojsc znalezc jakas kolo beholderow, albo w najgorszym wypadku kupic od kogos za 15-50gp, ale to wszystko pozniej gdy zaczniemy sie gubic w naszych czarach, na poczatek mozna sobie ksiege odpuscic. |
Oryginalnie dodany przez Gremlin
Jeden spell book dobrze miec poniewaz: Sa tam zapisane wszystkie czary jakie umiemy (wiemy co juz kupilismy), jest tam rowniez bezblednie zapisana ilosc many potrzebnej (na stronach bywa to roznie). Ale po co tracic kase lub tez zycie (moze nas bh zabic ) jak mozna starannie prowadzic swoja ksiazke magi (za dar,o) na kartce papieru?? |
Ja tam dobrze wiem że nie któzy zapominają jakie mają czary, więc strona się nie przyda ale można se zapisać na kartce, ale zanim będziesz mieć tyle czarów żę będziesz zapominać to spellbooka znajdziesz
|
a ja mam pytanie: czy jeśli nie posiadamy spellbook-a i kupujemy czary i później kupimy księgę to te czary się do niej zapiszą?
|
Cytuj:
Spell book jest jedynie metoda dzieki ktorej mozemy obejrzec jakie czary mamy, niczym wiecej. |
Cytuj:
Liczy się klimat. Jak na prawdziwego maga przystało prowadzi księgi itd... 150gp to nie tak duzo. |
Dobrze to powiedziales n3m3s!s
|
A zresztą i tak 150 gp to maaaaało :D Z przeciętnego hunta ja przynoszę 2x więcej, a mam dopiero 13 lvl :D :D
|
Owoc ja tesh mam 13 lvl i też przynosze podobne looty ale szanuję kase i nie wydaje jej na takie głupoty, a jak 150 GP to dla Ciebie tak maaaaało to możesz mi dać, wiem że jesteś w Ab na danubii bo dorastaliśmy razem na rooku :D
|
Jak mój brat poszedł na bh to wrócił z 9 sbookami i rozdał kolegom za free, a jak mu parę zostało to rozdał newbie Polakom z AB.. nietrudno jest znaleźć sbooka albo poprosić kogoś żeby wam dał..
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:48. |