![]() |
Pricelist.
Cytuj:
Czy ktoś w to wieży? :D Proponuję w tym temacie zrobić prawdziwą price liste :) Btw; Kupiłem g arma za 23k :S |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
w takim razie to ja na nic nigdy nienazbieram xD Dlatych co sprzedaja to jest dobre xD ------------------------------------------------------------------- Cytuj:
xD co to za baran napisal :p :] :confused: |
A gdzie cena Arcane Staff? :(
Btw zamienie Arcane Staff na SCA =d Pozdro, Xyriela |
W tibii jest wolny rynek i ceny są wyznaczane przez podaż i popyt (jak w rl :p ). Obecnie mamy duża podaż i mały popyt, więc ceny spadają i chyba nikt nikomu nie będzie w stanie narzucić czegokolwiek w tej kwestii. Przyczyną jest spora ilość graczy na wysokich poziomach którzy maja wszystko i wielka ilość na niskich levelach, którym nie chce sie zbierać tyle kasy, żeby coś kupić, a poza tym nie bija leveli zbyt szybko, w związku z czym nie potrzebują drogich itemów. Natomiast ci którzy sprzedają wola sprzedać taniej niż nic nie sprzedać.
Wniosek: Wszystkie te price listy nie maja sensu bo i tak każdy będzie sprzedawał za ile będzie chciał. Pomóc może Cipsoft wprowadzając jakąś zmianę do gry (np. podniesienie cen u djinów). Cytuj:
|
Cytuj:
AHHAHA! AS 500k SCA 800k-1kk |
Zobaczcie pierwsze ceny z trade a potem mówcie że to wyśmieją...
PS Mój brat golden arma o 3 nad ranem kupił za 12k :P. Cholera mała troche mu zazdroszcze bo ja dałem 18 :( |
haha
Tak,tak Macavi dal swoja Pricelise potem Laros Feleon tez dal i malo kto sie do tego stosuje ja osobiscie nie bo przesada nikt nie kupi nic.
Lol za 1k spuszczenia z ceny hunted?fajnie ;] |
Cytuj:
|
@ Maso
I comment Jareknesa sobie skopiowałeś złodzieju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |