Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   [Sonda] Kto lepiej rzadzi serwerem ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129628)

wrogonastawiony 17-05-2007 14:19

[Sonda] Kto lepiej rzadzi serwerem ?

Od zamierzchlych czasow na serwie panowało Duskiness, od niedawna ciagle krytykowane i nielubiane przez duza liczbe graczy Furory. Jak na zyczenie wiekszosci na jakis czas gildia Duskow zeszla ze sceny i moglismy posmakowac rzadow Vision. Mysle ze czas na male podsumowanie...

Kto wg. ciebie powinien rzadzic serwerem ?

Fefin 18-05-2007 08:56

Dusk poniewaz dusk nie rzadzilo serwerem trzymali porzadadek a Vision to jedna wielka smierdzaca dzieciarnia kupa popuszcana miedzy dupa a pielucha ktora nawet dobrze poarzadku w wlasnych szeregach nie potrafi utrzymac a co dopiero wsrod 500+ graczy:/

NaRuTo__xD 18-05-2007 09:45

Always Loyal For Duskiness...

Mistrzunio_II 18-05-2007 10:30

[GUILD]Vision [/GUILD]

=) Taif miał już swoje dni chwały ;PP. Furora była niezadowolona z jego "panowania" Dajmy szanse Vision

Andarist 18-05-2007 10:53

szanse? zobacz od ilu juz rzadza... rozmawialem na ten temat z Katrila i co uslyszalem? "Vision sie bawi, mi to ryba"

tez na poczatku bylem za Vision, wciaz mam tam paru kumpli, ale to co Vision jako calosc robi... tak nie moze byc...

Mistrzunio_II 18-05-2007 11:08

hmmm

Ile panowało duss a ile Vision ?? Po prostu nie mają jeszcze doświadczenia w rządzeniu servem... :P a poza tym ; woja sie jeszcze dobrze nie rozkręciła :confused:

Gelt 18-05-2007 12:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mistrzunio_II (Post 1437045)
Ile panowało duss a ile Vision ?? Po prostu nie mają jeszcze doświadczenia w rządzeniu servem... :P a poza tym ; woja sie jeszcze dobrze nie rozkręciła :confused:

Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...

Grimp 18-05-2007 12:58

piszecie że Vision ściągało Bohy etc, przypominam iż lubował się w tym Xareta, który jest teraz w Wizji. Dziwne że odszedł, może ludzie z Vision mieli dość robionego przez niego PA ?

A nie pamiętacie teraz jak Dusk zaczęło ściągać noobami Bohy w kopalniach? Nie? Dziwne...Wybiórczą pamięć macie... Kiedy po pierwszych porażkach zaczęło paru osobą brakować kasy, zostali wysłani na noob charach do kopalń aby ściągać kasę.

Teraz zapomnieliście ile osób poleciało z serwera? Draverik, Mestor Rhu, Shel Pan... A dlaczego? Bo mieli wyższy level od Taifuna.

A może pamiętacie jak Lean chodził po kopalniach noob charem i prowokował ludzi, a potem wpadał noob charem? Oj słaba ta wasza pamięć... Oj słaba...

@Andaris (jak jest taki znaczek przed nickiem kieruję tą wypowiedz tylko do jednej osoby i tylko ona może na to opowiedzieć, ustosunkować się. Trzeba wychowywać forumowiczów :) ) wątpię aby Katrila Ci odpisał coś na poważnie, sry ale jak masz 150+ level ciężko odpisywać na wszystkie takie pytania, więc wiesz...

P.S. Wiecie dlaczego ludzie teraz tu nagle odwrócili się od Vision? Bo do wojny doszło In Flames invitujące wszystkich noobów furory 30 lev+ i nadle odżyło wiele głosów na forum... Och staje się to powoli irytujące, jak ludzie wypowiadają się i przekręcają fakty, jak p po battle wygranym 8-4 przez Vision, gdzie padł Spaaw Czipsu, 2 playerów z wyższym levelem od Zwidka, jednak zostało to okrzyknięte łamaną angielszczyzną na forum.tibia.com wieliki sukcesem, bo padł Zwidek, szkoda że nie macie tyle szacunku do Duskiness, iż ich wkładu w wojnę nawet nie wspominacie..

Andarist 18-05-2007 13:10

Grimp~
a) bede pisal jak chce keidy sie do kogos zwracam
b) widzisz ja mialem dobre kontakty z Katrila i Vision ogolnie, wiec arczej Katrila mi prawde odpisywal :P lecz patrzac na to co robia, bylem zmuszony przystapic do wojny pzreciw nim, co nie zmienia faktu, ze jeszcze paru szanuje ;]

Hellsir 18-05-2007 14:25

@Grimp
Co sie dziwisz, że Duski jak są na gorszej pozycji to ściągają z Ciebie bohy ? - Potrzebują kasy nie robią teraz tak jak Vision. Tyle, że jakoś odkąd gram na tej Furorze to nigdy Duski mnie z expa nie wywalili, a Vision ciągle wywala. Pozatym, wojna nikogo nie upoważnia do znęcania się nad low lvlami, nawet za cenę robienia lvlu itp. Ale z ich punktu widzenia nie robią nic złego... niby.

Zagłosowałem za tym, że Duskiness powinno rządzić serverem, bo to głownie dzięki nim, długo był spokój.

latarka 18-05-2007 17:11

ja nie zapomne akcji jak expilem z kumplem na zolwiach, w sumie bylo tam z 6 osob. wpadl pastuch i ptaku (dla niepoinformowanych "pasterz the axemaster" i "ptaaq") i wywalali wszystkich i tu cytuje kleche:
"musisz stad wyjsc musisz isc na dwarfy" po prostu spadlem z krzesla ^^ no i ofc duskiness forever x)

sallceson 18-05-2007 18:17

jesli chodzi tylko o rządzenie serwerem to Duskiness wypada lepiej
reszta wychodzi lepiej Vision (zarowno dobre jak i zle strony)

Slovik 18-05-2007 20:57

Vision - Won! Nie chce Power Abuserów!!

Duskiness- Mam nadzieje że to nie PA wiec stawiam na nich

HooL$ 18-05-2007 23:27

Za swoich starych czasow kiedy gralem na Furorce, gdy Duski rzadziai nie kotre osoby robily PA takie jak [CHAR]Moczykij[/CHAR], ale z tego co mi wiadomo nikt w tamtych czasach nie wyrzucal nikogo z expowisk ani nie zbierali characzy tak jak to robia Panowie z [GUILD]Vision[/GUILD].
Wiec jestem zdecydowanie za ponownym panowanie [GUILD]Duskiness[/GUILD] ;)

WALCZMY O LEPSZA FURORE -.- !!

DNX 19-05-2007 00:04

QUOTE=Grimp;1437080]piszecie że Vision ściągało Bohy etc, przypominam iż lubował się w tym Xareta, który jest teraz w Wizji. Dziwne że odszedł, może ludzie z Vision mieli dość robionego przez niego PA ?

A nie pamiętacie teraz jak Dusk zaczęło ściągać noobami Bohy w kopalniach? Nie? Dziwne...Wybiórczą pamięć macie... Kiedy po pierwszych porażkach zaczęło paru osobą brakować kasy, zostali wysłani na noob charach do kopalń aby ściągać kasę.

Teraz zapomnieliście ile osób poleciało z serwera? Draverik, Mestor Rhu, Shel Pan... A dlaczego? Bo mieli wyższy level od Taifuna.

A może pamiętacie jak Lean chodził po kopalniach noob charem i prowokował ludzi, a potem wpadał noob charem? Oj słaba ta wasza pamięć... Oj słaba...

@Andaris (jak jest taki znaczek przed nickiem kieruję tą wypowiedz tylko do jednej osoby i tylko ona może na to opowiedzieć, ustosunkować się. Trzeba wychowywać forumowiczów :) ) wątpię aby Katrila Ci odpisał coś na poważnie, sry ale jak masz 150+ level ciężko odpisywać na wszystkie takie pytania, więc wiesz...

P.S. Wiecie dlaczego ludzie teraz tu nagle odwrócili się od Vision? Bo do wojny doszło In Flames invitujące wszystkich noobów furory 30 lev+ i nadle odżyło wiele głosów na forum... Och staje się to powoli irytujące, jak ludzie wypowiadają się i przekręcają fakty, jak p po battle wygranym 8-4 przez Vision, gdzie padł Spaaw Czipsu, 2 playerów z wyższym levelem od Zwidka, jednak zostało to okrzyknięte łamaną angielszczyzną na forum.tibia.com wieliki sukcesem, bo padł Zwidek, szkoda że nie macie tyle szacunku do Duskiness, iż ich wkładu w wojnę nawet nie wspominacie..[/quote]

Jak mnie pamiec nie myli PA w Duskiness robil Imargam Zwidek Moczykij Van Liden Sasho Pansa i czasami Czipsu jak pomagal moczkowi xd
Taifun za lvl wyjebal Draverika przedewszystkim a mestora wywalilo cale dusk ;<
A co do In Flames myslisz ze invitujemy co sie da?
Zasada jest prosta Masz hunta u vision?\Zabili cie?\okradli cie?
Welcome to IN flames ^^
Jak widac gildia jest dosc sporA i chyba kazdy sobie zdaje sprawe ze walczy przeciwko Vision i chyba OD TAK O BEZ POWODU TEGO NIE ROBIA :)

wrogonastawiony 19-05-2007 01:12

Z tego co pamietam to Draverik polecial z serwera przez kretactwa Imargama ?

Hellsir 19-05-2007 01:47

Nie dziwcie się, że na początkach servera poleciało parę ludzi... to było nieuniknione. Taifun walczył o swoją pozycje i likwidował konkurencje. A co do obecnej wojny to od dawna mówiliśmy mu, żeby już na mniejszym lvlu shuncił Imargama, ale on nie słuchał to teraz sie doigrał. Jeśli jakimś cudem wygra te wojnę to może dzięki niej się czegoś nauczy. Mimo wszystko Duskiness lepiej rządziło serverem.

Hellraiser 19-05-2007 12:47

Duski, lepiej rządzili, ponieważ jak miałem u nich hunta, zawsze ładnie się z nimi dogadywało, bez wylewu krwi i paymentów. I nie siali aż takiego PA jak Vision atm.

QuanChi 20-05-2007 23:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1437080)
P.S. Wiecie dlaczego ludzie teraz tu nagle odwrócili się od Vision? Bo do wojny doszło In Flames invitujące wszystkich noobów furory 30 lev+ i nadle odżyło wiele głosów na forum... Och staje się to powoli irytujące, jak ludzie wypowiadają się i przekręcają fakty, jak p po battle wygranym 8-4 przez Vision, gdzie padł Spaaw Czipsu, 2 playerów z wyższym levelem od Zwidka, jednak zostało to okrzyknięte łamaną angielszczyzną na forum.tibia.com wieliki sukcesem, bo padł Zwidek, szkoda że nie macie tyle szacunku do Duskiness, iż ich wkładu w wojnę nawet nie wspominacie..

To się ździwisz jak te "wszystkie nooby furory 30 lev+" poskładają Cię i nawet nie będziesz wiedział kiedy : >
"Jesteśmy palcem w Waszym gardle, zmusimy Was do rzygania!"
Jeszcze Wam się odechce tutaj grac. I Waszym przydupasom. I Waszym "protegowanym"
Tyle.

Grzegol 21-05-2007 09:49

Duskiness oczywiście B)

Za dawnych lat jedynymi PA na tym serwerze byli Moczykij i Imargam, którzy obecnie są przeciwko Duskiness ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37.