![]() |
Korektor miał ciężki wypadek!
Dzisiaj rano, około godziny 10:00, mój przyjaciel z RL, a wasz z forum miał pokaz lotniczy, jako pilot, 3'ci skrzydłowy. Mieli tylko mały przelot z kolorowymi chmurami w kolorach flagi UE nad pewnym festynem. Wszystko poszło sprawnie, podeszli do lądowania. Na ścieżce schodzenia był jako ostatni. Pogoda się trochę zepsuła i zerwał się wiatr, wpychając powietrze pod skrzydła samolotu (Extras 300) i podnosząc go. Jednak silnik chodził na za niskich obrotach, więc samolot gwałtownie się obniżył uderzając skrzydłem o pas startowy. Korektor odbił na 2'gą stronę uderzając prawym skrzydłem i lądując bardzo awaryjnie. Przedni goleń zerwał się, dziób wbił się w asfalt gwałtownie zatrzymując samolot. Biedak jest teraz w szpitalu i walczy o życie, zarejestrowałem się tutaj tylko po to żeby wam to przekazać. Często wspominał o tym forum i o ludziach, z którymi gada na gg. Jestem jego współlokatorem w akademiku.
|
Napisz do mnie na gg w tej sprawie bo mam kilka pytań.
Żyje? I w jakim jest stanie jeśli to prawdą.:confused: |
A mówiłem wypij Redbulla... "Nie, nie, sam dam rade"
|
Mozliwe bo od wczoraj nic nie pisze ale ja mysle ze to wkret.
|
Suche, i w dodatku juz bylo. Teraz tylko pytanie - czy to nowe konto oxego czy korektora.
|
Mam nadzieję, że to żart/prowokacja.
|
hoom, praca zbiorowa pewnie.
|
Korektor jest w ciężkim stanie, ma złamaną nogę i stracił dużo krwi ze względu na otwarte złamanie. Jest nieprzytomny, lekarze mówią, że trzeba czekać.
|
Cytuj:
|
A to, że dzisiaj się zarejestrowałeś to mega-przypadek Korku ; ]
>up Nie stawia się przecinka przed "Ciebie" w takiej sytuacji. Cytuj:
|
Cytuj:
|
Raulita, skąd ta frustracja, arogancja, złość i nienawiść do Korektora w twoim poście? Nie spodziewałem się tego po tobie! Wstyd! Wstyd! A fe! ;-)
|
Sprawy osobiste, kiepski flame, przeżycia z dzieciństwa i wulgarne wyrażanie opinii. Oto rzeczy, które nie powinny się na tym forum pojawiać.
A gdyby to nawet była prawda... Co to tu kogo obchodzi, takie informacje winno się przekazywać pocztę pantoflową, a nie publicznie. |
Ostatnia aktywność: Dzisiaj 08:57
Wątpię żeby 1h przed występem siedział na forum. :P |
Dobrze ci tak ;*
|
Cytuj:
Nie jestem od wyjaśniania, wiedziałem, że będzie taka reakcja, bo to normalne ale to na prawdę nie jest żart. up, Mówiłem dlaczego się zarejestrowałem, Niech ktoś sprawdzi moje ip i niech napisze, że nie jestem Korektorem, ani tym drugim kolesiem |
Cytuj:
|
Jakie to dziwne ze Oxy caly czas obserwuje temat.
|
@Gokart tak jakby nie bylo kafejek internetowych, kompow kolegow etc.
|
Cytuj:
>Cloy Na zmianę z Gokartem ;< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:13. |