![]() |
133 EK Hacked
http://oczywiscie.juz.was.zhakowalem.pl/keylogger*****
Umieszczam, bo tu ludzie lubią takie filmiki :) Pozdrawiam, administrator owntibia. |
Oh noes nasze p sety!!!!!!!!111onenoejden!11jedenascieonetwo!11
@Topic Gratz hacka ; ) @Edit No to gratz Dawidrusowi ; ) |
Czytamy uważnie, bo podejrzewam, że tysiąc osób pogratuluje mnie tego hack'a.
To dawidurus, go zhakował nie ja. Btw: czy ten pan nie zaspamował wam forum jego tematem z anihilatorem ? Btw2: nie wiem skąd się wziął stereotyp kradzieży p setów. Normalny cracker jak widzi crown set nie na swoim serwie, to nawet nie chce mu się dać go biednym ^^ |
Evul Haksior usuncie Windowsa bo hacka dostaniecie!!111onełantwofri
@film Film jak film, fajnie się ogląda, ale szkoda zawsze tego co to wszytsko stracił... |
Idź już ;x
|
oż w morde!! 133 EK, zawsze mnie ciekawiło jak ludzie hajkują??
a filmik jak film |
Chcecie to mogę udostępnić rozmowę na gadugadu z "starym ownerem", to nie będzie wam szkoda. Tak poza tym, to fajnie tak robić z siebie największych newbie ?
|
;o nice nic więcej o tym nie można powiedzieć ale szkoda go ;|
|
Cytuj:
Troszkę się pośmiejecie czytając to, mam pytanie : czy serwis tibia.pl nie chciałby aby nagrywać mu filmy z hacków ? |
Cytuj:
|
ohhh ;/ oski rl kolega... ;/
|
@topic:
Noob haker...nawet nieobszukał miast wszysktich...a tak ogolnie to gz @Rozmowa na gg: powodzenia dla tego ktory ma dowody ze mu sie na kompa wbiles:D :D :D jestem ciekaw jakie wymieni... |
Cytuj:
|
Cytuj:
@film Hehe.. Nie wiem czemu ale lubię filmy z hacków. Fajnie jest popatrzeć jak inni mają gorzej. Joke B) |
Zreguły hacki na lvl 100+ lvl dlatego, że ktoś już nie gra i przypadkiem ściągnie wira nawet programem p2p.
Jakiś świetny rl kumpel mu pożyczy fife 2007 z keyloggerem. Typ sharuje acc, char mial dużo ownerów (w tym acc buyierów) Tak samo mógł mieć ktoś wgrać keyloggera w kawiarence internetowej (dobrze że coraz częściej są zabezbieczone) i miał szczęście że typek był takim maniakiem że jak mu mama wyłączyła kompa to powiedział że idzie na pole i poszedł do c@fe Jak również mógł ktoś napisać siemka jestem aneta masz fotke i wysłać plik anetka***** a typek na tyle głupi że open napewno jest seksi...:baby: a co do autora zamieszczasz rozmowe gg z jego numerem :) i piszesz głupoty a jeśli by wziął sprawe na poważnie to serio mógłbyś mieć problemy |
Cytuj:
|
Cytuj:
Najwięcej hacków jest na dwie metody : 1) Cześć ! Tu jest moje zdjęcie 2) Open Tibia Server. I ten osobnik został złapany na to drugie :) |
Cytuj:
a dokladnie na jakiej zasadzie? przez ots ? |
przez OTS? jak ?
|
Jak mozna hackowac przez ots? O.o
@Topic: szkoda tego knighta... na takim lvlu takie itemy i to wszystko stracic... czlowiek tyle czasu traci na gre zeby cos osiagnac i tu nagle hack ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:30. |