![]() |
Fora prywate
Wiem że bardziej nadawało by się do "Tibia.pl opinie, sugestie, błędy" ale tu prędzej będzie zauważone.
Co się znowu P****zieli? Znowu 3 fora ("Teologia", "maga, anime" i coś jeszcze) Są ogólnie dostępne. Wcześniej też były jakieś upowszechnione. Co jest?! |
Coś się faktycznie zepsuło ale już nad tym pracujemy :)
|
Ja tam raczej myślę, że bosal wziął się za przenoszenie for prywatnych grup... ;p
|
Mógłby to robić gdy wszyscy by smacznie spali ;]
Teraz strasznie laguje forum ale miejmy nadzieje, ze szybko się z tym upora. |
Ze wcześniejszych dostępnych for prywatnych przewinęły się przez moje oczy Cantina Band, Manga & Anime Otaku, Techno stars, karczma skrybów, elite players, Wierzący + Heretycy, Abnormal i Football Experts...
Obecnie wygląda to tak, jakby z "otwartych" for prywatnych pozostało jedynie Oldschool's maniacs, do którego jak widzę ma dostęp wielu. Stąd zastanawiam się czy nie wszyscy? Ma ktoś dostęp do innych for prywatnych? |
Cytuj:
|
Ja też.
A poza tym znów można pisać notki. Jeah. |
No naprawcie to ;/
@down: Aha... |
Cytuj:
|
Ale wy jesteście... niemili. ;< Tylko nam na złość robicie, specjalnie nie naprawiacie, no!
|
Ja do moich oldów nie mam wstępu, tak samo do EP
|
Nie mam dostępu do żadnego prywatnego podforum... Czyżby błąd został naprawiony?
Jeśli tak to szkoda, moglibyście pomyśleć o takich "drzwiach otwartych" na fora grup tak jak na samym początku tych problemów technicznych. Codziennie inne forum ogólnodostępne ;) a wszystko w ramach akcji 'reanimacja for grup', które w większości zdychają śmiercią głodową... Może byłoby więcej zgłoszeń o członkostwo. (lol) |
he he, co to jakaś akcja zamknięcia wszystkich grup?bo support i redaktorzy to takie tibijskie bardziej ;)
pożyjemy zobaczymy ale news jakiś o tym mógłby być |
byl o tym news w kwietniu i dali sporo czasu zeby sie przyzwyczaic do tej mysli. fora zostaly zlikwidowan i koniec
|
Co jak co, ale ja chcialbym wiedziec co sie stalo z moja grupa...
Tak po prostu, pewnego dnia, znikla, bez zadnego slowa... |
Cytuj:
|
Cytuj:
szkoda |
Pilnie potrzebuje skryptu, a akurat nie mogę sie dosać do Programmers.
|
Ponieważ już nie ma żadnej grupy prywatnej.
Zgodnie z newsem. jakiś czas temu. zostały skasowane. Koniec tematu. Były problemy, przez co część for było widocznych dla każdego, ale już wszystkie poszły w ch... daleko stąd. I nie wrócą |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:09. |