![]() |
Ban za treningi?
Słyszałem, że można dostać bana za treningi, ile w tym prawdy? ?(
|
Hmm a to dziwne bo jak dobrze pamietam za dawnych czasow to mozna bylo sobie trenowc chociarz teraz nie wiem bo nie gram na PvP. Na przyklad w Ultima Onlie to za trenningi byly upomnienia i potem ban wiec moze w tibi tesh cos mogli zmienic.
|
Za trening nie można
można za to za trening AFK, za trening blokując innym wejście do ciebie (np. na dachu, gdy obstawisz dookoła dach parcelami i nie można wejść), można za rening macro (podnoszenie spearów, lowienie (trening fishingu)) Sam trening jest jak najbardziej dozwolony. |
Cytuj:
|
za kazdy trening mozna zostac peknietym dzisiaj bylem swiadkiem a potem ten co trenowal mie zabil "viking"
|
Niewydaje mi sie zeby to byla prawda moze jakis mit.
Tu w tej grze chodzi o skille przeciez wiec BEZ SENSU |
Dupa, ban za trening? Ktoś tu walnął beke i to maX. Hej gdyby takie coś było to GM by się przeszedł po mieście i by tyle banów posypał, że szok :D . Ban może być za to, że trenujesz chara (zostawiasz go) wyłączasz tibie i idziesz kimać... za to możesz zostać zbanowany... Ale za sam trening? Nieeeee...
|
buhahahha za trening Ban ?
Ten Kto Ci Tak Powiedzial to Jest Taki N00b :P |
To jest bez sensu !!!!!
Ban za trening .........nie maja czego sie czepiac Niedlugo to nie bedzie mozna ruszyc potworow Ktore wyzucaja leprze itemy :P |
Cytuj:
Wnioskuje ze wlasnie za AFK podczas treningu. |
AFK jest dozwolone,niedozwolone jest trenowanie na MC,z uzyciem makr,nie wolno sie blokowac podczas treningu ( parcele wokol dachu mozna ominac:) ) wystarczy spell exani hur up:) ) ale i tak jest to niedozowolone
najlpeiej ustawic kilka ludzi wokol dachu i wtedy juz nie mozna wejsc:) ( ciekawe kto ma 10-15 UH makerow ) Za AFK odpowiadasz sam Jak znajdziesz mijescowe gdzie Ci trapa pod nogi nie wrzuca to mozesz spokojnie siedziec AFK Pozdrawiam Michu |
Gdyby tening byl zakazany to nie bylo by sal do treningu. Na Edron i Venore sam widzialem ze jest sala i pisze na tabliczce przed wejsciem ze do treningu. Wiec na 100% mozna trenowac.
|
godciu pochrzani9lo ci sie cios
jak trening moze byc karany BANEM ??lol |
LoL, a gości podczas AFK mozna zabijać bez konsekwencji? No bo jak se byłem na trolach to jakiś 8lv sobie zrobił AFK z trolami i mi respawn blokował więc mu po prstu te trole wybiłęm i miałem też go zabić, ale się bałem, ze bana dostanę...
|
ktos ci jakies walki puscil a ty je pąkles... :/
|
A wiec:
- Na serverach Non PvP afk jest formalnie ban reason (z miesiac temu to zmienili) - Sam trening jako taki nie jest podstawa do bana - Trening afk jest podstawa do bana i uzasadnieniem do PK - Trening w miejscu spawny (blokowanie spawnu) jest podstawa do bana po upomnieniu - zwykle cie tylko gm do temple przeniesie, tak jak powyzej jest to dobra podstawa do PK - Trening przy urzyciu macro jest podstawa do bana - Trening gdy zablokujemy dojscie do siebie jest podstawa do bana Pozatym np po Secura ostatnio grasuje GM Tyrel ktory podobno lubi ladowac bany za trening i inne drobiazgi (udowodnij mu ze nie moze tego zrobic), wiec bym uwazal, jesli przyjdzie GM i powie ze nie wolno trenowac (albo bedzie tylko stal i gapil sie wymownie) to wyciagnijcie lebsza bron, zabijcie potwora i idzcie gdzie indziej. |
lole i lolęta
zapewnie większość z was nie wchodziła nigdy na tibie po godz. 21. mi się raz udało. proszę nie wyzywać od lolów, noobów czy innych lamerów, gdyż możecie się ośmieszyć - jak teraz...
widzicie są różni ludzie. ja spotkałem wtedy dość.. wkurzonego :D gm który tylko szukał pretekstu do banowania. akurat przechodził przez carlin na danubii i... dziwnym trafem KAŻDY kto trenował nagle znikał. Po prostu <puff> i nie ma! zapewniam was że to nie jedyny taki gm i z pewnością kiedyś treningi będą zabronione, a na razie robią tak tylko świetni gm |
lamerzy
a poza tym trenując gracz na gracz demonstrujecie swoją słabość. jesteście lole siedząc non-stop i trenując. a ciebie owoc to chyba nawet zreportuje żeby gm sie tobą zajęli bo już kilka razy namawiałeś mnie do godziny treningu afk. i co ty na to? nie szkoda ci knighta lvl 11?
|
Cytuj:
1. GM był zmęczony i przez to wqrzony i dostał białej gorączki :D i zasady wyleciały mu z głowy i banował pół-świadomie :D :D 2. GM-a shackowali i nie był to GM tylko hacker :D :D (raczej absurdalne :D) 3. Był to jakiś ******* GM który powinien wylecieć na bruk! Stawiam za opcją 3 :D :D :] :)) BTW. Ader, grrrrrrr X( widzę że masz mało postów :D więc dam ci radę nie rób dwóch osobnych postów tylko kliknij "edytuj post" i już :] |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:02. |