![]() |
Niesluszny ban - co zrobic?
A wiec tak :
Dostalem nieslusznego bana :P a dlaczego? poniewaz mam koslawy angielski i napisalem to co nie chcialem :D moj nick to [CHAR]Mikel Pogromca Mamutow[/CHAR] i dostalem bana za "this is my 11 character (i have hacked 2 accounts :( ) and any time i dont have pacc :d" (May 17 2007, 16:35:51 CEST in 'Game Chat') to bylo moje haslo na game chacie... a mialem napisac ze MIALEM 2 RAZY HACKA (na innych kontach) a nie ze shackowalem inne kontai teraz nie moge na forum tam zalozyc tematu (w ogole jak go sie zaklada? ;P) co teraz mam zrobic? ... :0 |
Jedyna opcja to napisać complain albo topic na tibia.com, chociaż nie radzę ci się za to zabierać z wiadomych powodów =)
BTW zrób sobie nową postać, 15lvl robi się w 2 dni. |
Drogi Pogromco Mamutuw
Nic nie mozesz zrobic, ja tez ostatnio dostalem bana za hackowanie bo umiescilem link do mojego filmu na forum i drogi CipSoft odpisal mi w mailu najpierw ze .html to hackerskie zakonczenie a potem ze i tak linki sa niedozwolone ale ban za hackowanie zostal... |
Cytuj:
|
Cytuj:
2:) juz 3 w tygodniu? palantem nie jestem... 3.)eheh :P jeszcze godzina na dworze i bede mial przewietrzenie mozgu :p 4.)jezeli to pisze to zyje prawda? :) 5.) a jezeli cipy(soft) zbankrutuje? juz sobie nie pogram :( owntibia*****. 15lvl w 2 dni ? :D gorzej se skillami na ktore trzeba poswiecic troche czasu w koncu nie sa takie zle :) complain napisac? gdzie :) no i topic na tibia.com.... napisz GDZIE JEST TO GOWNO zeby zalozyc tmat |
Naucz się, baranie, wyrażać swoje myśli tak, żeby były klarowne i jasne dla innych.
|
Dżizys, dopiero teraz do mnie dotarło, że autorem tematu jest trzynastolatek nadużywający emotek, do tego mający problemy z werbalizacją =)
|
Cytuj:
2. A od kiedy to czytanie 3 książek w tygodniu robi z człowieka palanta... Wypożycz Pratchetta, spodoba ci się, i w 3 tyg przerobisz całą jego twórczość :P 4. może i żyjesz, ale ŻYCIEM czy TIBIĄ :P 5. Prędzej trafię 6tkę w totka i tą Tibię wykupie niż CipSoft zbankrutuje ;] A swoją drogą, wykupić Tibię i ją "zamknąć"... to jest myśl! xD |
;d
Cytuj:
|
@up
Jak patrzę na nejm twojej postaci, to dochodzę do wniosku, że sam za dobrze angielskim nie władasz. |
Niech ci ktos po angielsku napisze co i jak, potem napisz skarge (loguj sie > tam przylookaj tego bana, kliknij View, a potem complain).
gl, ja kiedys dostalem bana i complain pomogl =] |
Nie...on ma 12 lat...to ja mam 13 ;D
Teraz wytłumaczę jak się zakłada temat na tibia.com: -logujesz się -wchodzisz "forum" i interesująca Cię część (w twoim przypadku to chyba "support board") -teraz wybierasz podforum...nie wiem które -i klikasz "new topic" I możesz pisać temat...tylko poprawnie :D |
Cytuj:
w szkole obowiazkowo mam niemiecki :) a na angielski chodzilem dawno tylko rok prywatnie... cos jeszcze ? :d eee znaczy to to wiedzialem tylko nie potrafilem znalezc New Topic... edit: ohooo no to zajefajnie... wiem dlaczego nie potrafilem znalezc ( jak nie bylem zalogowany to byl new topic zalogowalem sie i .... dupa nie moge napisac nowego tematu czy ktos by byl mily i by go napisal ? ?) a complain nie mam .... nie potrafie tego znalezc !! bo nie ma !! |
powiedzmy ze double post :)
|
|
Daruj sobie apelację, bez odpowiedniego "inglisza" tylko przedłużysz sobie bana. Musisz zaczekać aż minie.
|
Poprostu napisz list do CipSoftu na [email protected] i tam ci napisza dlaczego cie nie odbanuja ;p
|
czlowieku z tymi banami to wez... ja dostalem bana za cos czego niezrobilem czaisz baze? ktos napsail jakies glupie haslo na trade i namnie poszlo.... a tez bana dosatlem za ww na tarde ani niedali sie wytlumaczyc ani nic... i delate chycilem 75 ek i co poradzisz jak ich to bawi...;(
|
Na 90% twoja wypowiedź została zauważona przez jakiegoś Senior Tutora, który ją zgłosił dalej. Takie wypowiedzi wędrują do Customer Support gdzie są sprawdzane i oceniane. W twoim wypadku był to ban. Ponieważ bany wystawione przez CS są ostateczne i nie ma od nich odwołania, nie możesz znaleźć opcji "complain" bo jej tam po prostu nie ma. Daruj sobie bo takie tłumaczenie raczej ma kiepskie szanse a za comment jaki zrobiłeś twój ban może się znacznie wydłużyć.
@up - a łyżka na to: "niemożliwe !" |
A ja czytam codziennie książki do ~1 w nocy jeśli mam ochotę. I jakoś nie zdebilałem mimo że mam tylko 15 lat.
PS: Sapek , Pilipiuk i Pratchett to trójca przenajświętsza prawie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:02. |