![]() |
2x 25 lvl Vs Vampire
chcialbym sie zapytac czy we dwoch z moim kumplem damy rade vampowi mamy dosc nietypowe rozwiazania :D prosze o pomoc :D
|
To powiedz jakie to są rozwiązania, zreszta Feel The Power of SZUKAJ Button.
I zresztą zależy gdzie ale wnioskuje, że jest to na poh, więc raczej nawet bijąc z hmm dacie rade. |
Może podasz profesje (ew. Skille - m lvl - z czego chcecie go bić -gdzie), ale moim zdaniem dacie rade xDD
Ja solowalem na 25 lvl Ed z samego roda i exura sio |
Dwai sorcowie i jeden ze sposobow to przyblokowac fire fieldami vampa i go bic i jeszcze chcialbym sie dowiedziec gdzie znajde vampa dla FACC a co do mlvl-u to pewnie tez 25 albo 20....
|
Cytuj:
|
i po huncie...:P
lepiej weźcie manashield ,hmm summona fire devila noi lejcie go(nie pamiętam czy na 25lvl można FD summować...najwyżej elfa scouta możecie wziąść)-ukradnie wam on troche expa ale cuż..:P PS:uważajcie na paraliż Vampa! i azwsze miejcie manafluidy i manashielda w gotowiści:P |
sam fire devil go rozwali
jesli pujdzicie na poh to bedzie gs!!! HAHAded macie chyba lipne wandy bo dragonbreath druidowi z volca latwiej jeśli chcecie vamp shield to nie tutaj :D |
A co ma ten temat do "bronie i przedmioty" ??
Topic. dacie radę jak umiecie grać 8o |
Mój kolega 22 pal dal rade to i wy dacie :P.
Wystarczy walić i uciekać, można też z hmm.( czasem się IH`ać lub UH`ać ) Cytuj:
Pozdro |
evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :e
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :D:D:D:D:D:D:DD:D:D:SD:S:DS:D:SD:SD:S:DS:D:SD:SD:S D:S:D:SD:WQ:Drewkoj ntrethruytu8y nbuynbrub rebghb rggv reg rh greb fghudb hufbrugbfeugbvudubgburgbufdsugubgre tuh5bybzeyb 57eghufygs7irbvtwbgtuyfvrgdxyzbgvfuydgbyWGBYRBGsiy
|
Cytuj:
nom,dobra teoria,zgadzam sie...:confused: topic: 2x fire devile + ew hmmy i pada w kilka sec >.> |
Jest vampir dla FACC?? Mi sie zdaje ze nie ma ale moge sie mylić:)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |