Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Co zdoła szybciej zrobić ekipa "Wizji" ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129909)

Hellraiser 19-05-2007 13:22

Co zdoła szybciej zrobić ekipa "Wizji" ?

Tak, tak pytania i sonda jak najbardziej konkretne i poważne, jednakże chciałbym abyście podeszli do niej też z powagą.

Nie ma to jak uśmiechnąć się podczas tej długiej wojenki. Chyba że nie lubicie takiego stylu.

@Wizja i inni,..
Ta sonda posiada wątek humorystyczny.

sallceson 19-05-2007 18:20

oczywiscie ze wloza zarowke w ust :D

Davido16 19-05-2007 18:30

kichnąć z otwartymi oczami of course ;)

Kumulus 19-05-2007 21:32

włożyć i wyjąć żarówke. Łokcia nie poliżą, bo to niewykonalne (próbowałem pare razy :P) chyba, że nie swój...

Andarist 19-05-2007 21:58

przepraszam czy ja jestem jakims mutasem? ; o ja tam potrafie se liznac lokcia :D rly

Gelt 19-05-2007 22:27

Potwierdzam, to jest możliwe ;)

Mistrzunio_II 19-05-2007 22:33

No i właśnie jedynie na to ich stać :baby: :cup: :cup: :cup:

Vasth 19-05-2007 22:43

Cytuj:

Ta sonda posiada wątek humorystyczny.
Takze zaglosuje na... Pokonac raz na zawsze Vision!

Elwer Balus 19-05-2007 22:46

Ja będę oryginalny: kichnąć z otwartymi oczami XD

A tak btw. świetny temat.

Hare_Krishna 19-05-2007 22:50

HAHAHAHAHHAHAHAHAH RYBSTER n1 temat

Hellraiser 19-05-2007 22:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elwer Balus (Post 1439866)
Ja będę oryginalny: kichnąć z otwartymi oczami XD

A tak btw. świetny temat.

Serdecznie dziękuje, wirdziałem że polubicie ten humor. :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1439878)
HAHAHAHAHHAHAHAHAH RYBSTER n1 temat

Tja, licze na numbero uno w najciekawszym temacie 2007 roku.

Btw dawno na vt nie byłeś i jeszcze jedno,.. Lech Poznan 3 - 1 Legia Warsaw nareszcie hurra !@!. Ale Wisła też dała dupci =/.

Diablord 19-05-2007 23:02

Akcja z żarówką wymiata. Dla niewtajemniczonych:
Kiedys 2 studentów założyło się, że nie da się włożyć żarówki do ust a później wyciągnać... 1 studen żarówke włożył, ale nie mogł wyjąć. Kolega zlitował się i zabrał biedaka do lekarza. Było już późno więc pojechali taksówką. Lekarz wstrzyknął specjalny płyn studentowi w żuchwe, żeby rozluźnić mieśnie i wyjął żarównkę. Kiedy studenci wracali do domu spotkali qmpla, który nie mógł uwierzyć w te historie i również połknął żarówke... znowu pojechali do lekarza i spotkali tam...taxksówkarza z żarówką w ustach :D

Lech zawsze wygrywa z Legią u siebie. Nie zapomne jak Lech zdobył puchar (w finale z Legią)...wszystkie samochody trąbiły w Poznaniu itd. Jeszcze troche po dedzie Imargama też wszyscy w Poznaniu będą trąbić :D

Mistrzunio_II 19-05-2007 23:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 1439897)

Lech zawsze wygrywa z Legią u siebie. Nie zapomne jak Lech zdobył puchar (w finale z Legią)...wszystkie samochody trąbiły w Poznaniu itd. Jeszcze troche po dedzie Imargama też wszyscy w Poznaniu będą trąbić :D

xD ahahahah.. Jak tak dalej pudzie to jest to bardzo prawdopodobne !:D :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Wisły nie komentuje..... Sraxa jest przed nami w tabeli =|

Hare_Krishna 19-05-2007 23:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1439889)
Btw dawno na vt nie byłeś i jeszcze jedno,.. Lech Poznan 3 - 1 Legia Warsaw nareszcie hurra !@!. Ale Wisła też dała dupci =/.

Na szczęście dla kibiców Wisły Kraków obecny sezon dobiega już końca. Ich pupile, aktualni jeszcze wicemistrzowie Polski przegrali w meczu 28. kolejki z Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wlkp. aż 0:4 (0:1). Jest to najwyższa porażka "Białej Gwiazdy" przed własną publicznością od blisko 14 lat!
W sezonie 1992/1993 piłkarze Wisły ulegli Legii Warszawa 0:6.

Po sobotniej porażce z Groclinem, przy jednoczesnym zwycięstwie Cracovii z Pogonią (2:0) drużyna Kazimierza Moskala spadła na ósme miejsce w tabeli.

No nie byłem ale postaram się to zmienić ;)

PS JESLI KTOS MA NUMER TELEFONU DO [CHAR]THOR MOR[/CHAR]'A PROSZONY JEST O KONTAKT ZE MNĄ NA PRIV!

QuanChi 19-05-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1439949)
Na szczęście dla kibiców Wisły Kraków obecny sezon dobiega już końca. Ich pupile, aktualni jeszcze wicemistrzowie Polski przegrali w meczu 28. kolejki z Groclinem Dyskobolią Grodzisk Wlkp. aż 0:4 (0:1). Jest to najwyższa porażka "Białej Gwiazdy" przed własną publicznością od blisko 14 lat!

Po sobotniej porażce z Groclinem, przy jednoczesnym zwycięstwie Cracovii z Pogonią (2:0) drużyna Kazimierza Moskala spadła na ósme miejsce w tabeli.

kHAZUL złodzieju Legia sie cIEBIE wstydzi... wyjdź stąd i nie wracaj, nikt cIE już na Furorze nie chce... Nikt cIE nigdzie nie chce ! Nie wierzysz? Zapytaj mamy : >

Diablord 19-05-2007 23:41

Mistrzunio jesteś z Poznania lub okolic?

Mistrzunio_II 20-05-2007 09:33

Nieeeee. Mieszkam w starej stolicy Polski ;d :cup: :cup: :confused:

HooL$ 20-05-2007 11:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hare_Krishna (Post 1439949)

No nie byłem ale postaram się to zmienić ;)

PS JESLI KTOS MA NUMER TELEFONU DO [CHAR]THOR MOR[/CHAR]'A PROSZONY JEST O KONTAKT ZE MNĄ NA PRIV!

PS jesli ktos ma adres do khazula prosozny jest na priv a napewno odwiedze do w domu z ekipa :)

Reloop 20-05-2007 17:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez HooL$ (Post 1440516)
PS jesli ktos ma adres do khazula prosozny jest na priv a napewno odwiedze do w domu z ekipa :)

Prawdziwy HooLs z Ciebie :)
____
P.s Ciekawa ta piłkarska Tibia. Może zrobimy meczyk przed bramą Ab? ;)

QuanChi 20-05-2007 22:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Reloop (Post 1441197)
Prawdziwy HooLs z Ciebie :)
____
P.s Ciekawa ta piłkarska Tibia. Może zrobimy meczyk przed bramą Ab? ;)

W sumie ty też wkleiłeś sobie w podpis obrazek, który ma za zadanie udowodnić nam jaki z Ciebie jest ultras i jak kolesiom japy obijasz na ustawkach na polankach.
Chyba prędzej w Mortal Kombat hhehuehuehue :s

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:55.