![]() |
Która wedłuk was jest najlepsza profesja?
Pytanie jak w temacie
|
Wg mnie to zależy od świata (non-pvp czy pvp) jak i od tego kto co lubi, jak na pvp wybrał bym sorca bo wg mnie jest on najlepszy do pk i uciekania przed pk. Na non-pvp knighta ponieważ można sobie pograć na luzie, nikt mnie nie zaatakuje więc nie będę musiał szybko uciec itp :p
|
Juz jest temat "ktora profesja jest najsłabsza" wiec nie mam sensu robic ktora jest najlepsza...
A jeszcze mam pytanie.... Co to jest "wedłuk" tak jak w temacie" bo za bardo nie rozumiem... =] |
'wedłuk' mnie przydałby Ci się słownik oraz 'wedłuk' mnie kojeny bezsensowny temat
|
Nai lebrzy jezd dróid bo MDW ma najwyrzrzy lewel
|
Wedłuk mnie najlepszy słownik jest ortograficzny.
@3x down: przeczytaj nazwę tego tematu. Też niepoprawny szyk zdania, co chciałem - podobnie jak 'wedłuk' - tutaj pokazać... edit: tak na marginesie, zaznaczyłem wszystkie. |
I następny temat do nabijania postów i kłócenia się użytkowników
"najlepszy jest knight!! Pikose on ma duszo hypy!!" Kiedyś sam darłem morde "kNight jest SuX" a teraz mam to w dupie :P. A tak btw to chyba 10temat z serii o profach i knighcie -.- |
knait jest baydzo fainy gdysz ómie on sje óchaci i ma dószo hape...yyy
|
Cytuj:
|
wedłók mnje najlepsiejszy iest knait poniewasch ma on durzo hape i morze expic na gulah i becholderah 8o 8o 8o 8o 8o 8o
|
a mnie bawia ludzie nieznajacy znaczenia "sux" i konsekwentnie uzywajacy go w zly sposob ...
najlepsza profesja to kierowca karawanu. |
A "wetlok" mnie najlepsza profesja jest palek... zawsze polamiesz sobie reke. xD
Gralem, gram i bede gral palkiem. P.S. up A czy nie wetlok ciepie som nailebrze ogurki??? |
A "Weduk" mnie najlepszy jest druid bo jego potega jest najczesciej i najkorzystniej uzywana.
Up@ nie wetlok jego leprza jest brógselka Down@ 10 pisal w innym temacie <beka> |
Wedłuk mnie mama powinna kupić Ci słownik ortograficzny i odłaczyć neta do czasu aż nie nauczysz się poprawnie pisać... Kolejny temat, który nic nikomu nie da i napewno nie pomoże, bo już tego typu tematów było wiele i jeśli chcesz wiedzieć, która "wedłuk" nas jest najlepsza profesja to odpowiedź jest prosta. Nie ma najlepszej profesji...
A tak wogóle to ile masz lat, że nawet nie umiesz poprawnie złożyć zdania? |
Macie problemy to nie piszcie jasne???
ale sam własnie(dopiero) to zauwałżyłem..... :/ Teat do zamkniecia ale i tak nie wiem kim być?.... |
Inaczej.
Czy sorc czy knight piszcie na to a nie na tamto gówno |
zawsze chciałem być księdzem!!! (ta profesja wymiata... dużo kasy itd.)
każdy powinien mieć słownik ortograficzny, ale niektórzy powinni mieć po dwieście na stole temat powinien być zamknięty |
Cytuj:
Pytań takich masa była.... Szukaj. Ani 1 ani 2 pytanie nie jest zbyt unikanym tematem na tym forum więc łatwo znajdziesz... Temat do zamknięcia, bo jak zobacze 15 osobe która małpuje to "wedłuk" i mówi cos o słowniku to nie szczimia.... |
Cytuj:
|
sork wymiata na pvp i non-pvp
poniewaz robi sdki i ma ue a druid tylko poison storm |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:43. |