![]() |
Legendy i Bohaterowie Arcani
Tak jak w tytule, piszemy jakie osoby są bohaterami tego świata, a jakie osoby zasługują na pamięć będąc legendami.
|
Zapamietany bedzie wg. mnie :
Nie grajacy: -Fosfik -Falain ( 1 owner) -Morximal -Valais -Geddarm -Shayan ~~ -Farlin ~~ -Tomasi -Troy~~ -Sheriff Woody Grajacy: -Luki~~ -Leszczu -Bedurion (1 owner) -Ataa ~~ -Belish~~ -Sua Mea -Lamus -Cafuze -Damoon |
do niegrajacy add:
Morximal Ruskhus Rafaman Farylin~ Vorith (za pg) Arris (za pg) do grajacych add: Alunir Ares~ Lindlay odzielna rubryka miasta Carlin K'K ;p |
Jak dla mnie
Shyan Aurelius Rhargar Mannow Canavi Galiron Fosfik Losari Barlox Rafaman Cha'os Co do ca'fuze to chyba legendarne to jest jego "bahuehuieauiehueauheuuha" ... n/c na forum tibia.com tez bylo to swego czasu legendarne.... A raczej legendarnie obsmiewane |
To dorzucę coś od siebię ;P :
- Shyan Aurelius - Buz Astral - Geddarm - Rhargar - Valais - Sheriff Woody - Fosfik - Farylin Manson - Troy Dragonbreath - Vorith |
Hmm..
Emerytura: -Shyan Aurelius -Mannow Canavi -Rhargar -Harycane -Rafaman -Hajl -Geddarm -Kigoz -Galiron -Zeewor -Fosfik -Kosobobo -Notorious Patrik -Farylin Manson -Falain -Davo Aurelius -ja xD -Lindlay -Buz Astral -Maxo Tagi -Thorotor Cateiranus (stary owner..) Grający: -Alunir -Lamusini |
Maxo Tagi i Thorotor Cateiranus malo znane osoby hmm mozesz powiedziec dlaczcego sa dla Ciebie legendami/bohaterami arcani??:>
|
Za dużo by pisać ;-)Zaczęło sie od tego, że sprzedawałem im uhy kiedyś... to był chyba marzec 2005 (albo pózniej) ale porządnych ludzi sie nie zapomnia. Może nie są bohaterami świata ale wg. mnie gracze legendy z moich najlepszych czasów na Arcani (a przeżyłem wiele na tym serwie xD). Maxo i Thorotor byli też w pierwszym Cartoon Network. Maxo wlaczył w EZ, Thorotor przestał już grać ..
sratatata, ide spać ... Pozdr PS Po Twoim komencie na tibia.com widze, że jednak coś wiesz .. ;> |
jak tak patrze to chyba widze ze arcania idzie w dobra strone skoro nikt nie wymienia graczy takich jak Aata^^
|
Tak na prawde to gracze dzięki którym Arcania była kiedyś zajebistym serwerem są retired/pohakowane/posprzedawane/deleted.
Została tylko garstka ludzi których darze szczególnym szacunkiem, reszta to same przydupasy i zasrani nałogowcy bez szkoły. |
Cytuj:
A ataa nikt nie wymienia, bo nie jest legenda nie zasłynął w niczym (no może w Pg i mortem w Aresa) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie trudno nabic fraga gdy ma się ~215 lev, a przeciwnik max 164.
|
Cytuj:
|
Zależy kto i za co...
Porządni ludzie: Szefo Delysid Czesiu Wojownik Riku Than Moppok Nie grają juz ale milo ich wspominam ;) |
Kto nie gra to nie gra ^.^ ja gram
a ktoz ty xd? |
Cytuj:
poprostu wtedy Arcania miala lepszy klimat i ludzie grali z innym podejsciem, teraz w wiekszosci jest to czyste PG i jeden drugiego za bp uhow by sprzedal:D |
tak jak na wszystkich swiatach. Starsi gracze (nie mowie o tych, jak np. Notop, ktory gra 8 lat(?), wystarcza 3 lata) pamietaja, co to byla tibia - a czym jest teraz. Wandy, manasy - takie wzmocnienie magow bylo bez sensu... Podobniesz w update'cie ma byc rownanie postaci, ale pewnie znow ulatwia exp i za rok mdw bedzie mial 420 lv ;f. Niszczenie pvp to byl gwozdz do trumny. Ale i tak stara dobra Arcania... Pozdro stare ziomki ;)
|
@up
Ehh n/c w taki prymitywny sposób próbować hackować ludzi :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:23. |