![]() |
PK Piekna akcja w moim stylu !!!!
Jak co weekend wybralem sie na pk. To bylo wyjatkowe :D
http://rapidshare.com/files/32265245...theli.rec.html Piekna akcja rozwija sie w polowie filmu takze badzcie cierpliwi :) JAK BEDZIE 32 min I 20 sec TO ZWOLNIJCIE NA MAXA |
hahahahahahhahaha nie wyrobie, spadłem z krzesła, najpierw ten noob co padł 2x a potem ten 35 hahahahahahha
|
8o nie moge ziomus przyszedl kozak zemscic sie a tu bach 2x zgon xD
no to sie wkurzyl i dzwoni po kolege... kolega sie uzbroil a tu boom HEADSHOT i tez padl xDD Gz dla Ciebie i zal.br dla aktorow uczestniczacych w filmie :D |
Prawdziwych wymiataczy spotkałeś :P
Jeden bez run wrócił dalej się bić o loota, a ten sorc xD SD, explo, MFy, summony wali i pada :) |
xD
podobalo mi sie jak ten knight przy 2 deadzie w panice sie exural xDi te combo o.0
|
Nie wiem czym wy sie tak jaracie az tak wam sie podoba zabijanie noobow z wanda? :D
A tak btw wytłumacz mi 1...dla czego wy zawsze ucikacie przeciesz mogłeś go ubić wcześniej a tak zwastowałeś tylko mfy na ucieczkę :D No ale lot jak na takie nooby nie zły gz ale co do pk to tym charem mógł byś ubijać 30-50msy lużno ;) |
Ehhh... ja cos mam pecha jak pk do lota tyle co 40+ 50+ padlo i pipa... najlepszy lot wlasnie z takich 25-30 lvl jest :) Gz ;P
|
Rehost Blz
|
Naprawdę świetny i nieoczekiwany zwrot akcji na końcu filmu.
Gz dobrego pvp:cup: |
zdecydowanie jeden z fajniejszych filmów, najlepiej jak pod koniec kilka sekund później i by cię dopadł ponowanie tamten sorc :p.
|
|
hahaha ;)) ja sie zastanawiam tylko czemu tak odrazu jak mu utamka zjebala nie zrobiles ;] ale koles mial lep... :D
a no i ten 81lv ladnie zablysnol ang... olweys... a chyba always :)) wiec nie tylko ja mam taki slaby ang ;] ;D filmik oceniam na 9/10 1 odejmuje bo ten 1 koles noob ;D z tym 36 to uciekales i uciekales ;D no ale wkoncu :D |
haha co za akcja jak można iść sie zemścić bez uhów albo czego kolwiek do leczenia xD a potem ten sorc myslał że jest kozak a padł hahah jeszcze cwaniak jak hlvl bursty sobie wzioł i z kulek ładował haha xD no i pamiętaj wygrałeś pojedynek nie wojne hahahaha Gtz 10\10 :D
|
Dobra dobra, bez takiego wywyzszania sie ,,i'm rox", ,,piękna akcja w moim stylu" : P
Ogólnie miales farta, za to gratz Tu masz moje pk: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=125400&page=3 |
HAHA ten loot z 25 kine... f axe w bp, bp ih a ten ucieka w panice... Ale nie kminie po co wastowales to 60 manasów na ucieczke przed tym 36 ms i dopiro jak ci zostało 20 to zaczales sie bronic... Nie lepiej bylo odrazu sie bronic??
Ale ogolnie to rox:P |
No szczerze mówiąc trochę tych manasów ci poszło na marne, bo go nie biłeś od początku. Miałeś dużo szczęścia i w sumie to tylko dlatego zabiłeś tego 36...
Mam nadzieję że na następne pk sobie weźmiesz kilka mwalli i takim nobom będziesz mógł spokojnie uciec... |
@UP
Po co ma uciekać? jak moze go zabić? -.- :P |
Bardzo fajne pvp gz filmiku.:evul:
|
Cytuj:
|
20:58 Azygus is far to the south-east.
20:58 Votheli [36]: exiva "azygus 20:58 Votheli [36]: far nic nie daje 20:58 Votheli [36]: :[ 20:58 Votheli [36]: on moze byc na fibuli i moze byc na ank 20:58 Votheli [36]: utana vid Nie może być na ankh, na tibianews.net jest zdaje się artykuł o tym ile kratek daje far a ile vf, widać, że nie masz zbyt dużego stażu w grze patrząc pod kątem wypowiedzi o exivie i samej ucieczce przed 36 msem, który mógł banalnie paść już na samej rampie zaznaczając atak na tobie i dostając od FE będąc na tej samej kratce, a ty byś go tylko musiał dobić z sd. Mimo to film poztywny, troche waste bić 36 msem 25 kine, ale to w końcu twój char. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:32. |