![]() |
14.141.141 expa w 1 dzień (lootpic)
Wybralismy sie z MDW zeby pobic rekordzik a to loocik z konca huntu ;)
http://img.photobucket.com/albums/v5...demonkloot.jpg Blokerzy: Achon Elaw Herganon ;) |
Niekiepsko 0.o tylko tyle mozna powiedziec ...
|
OTS!!!! :d
@DOWN albo moze ten daŁn z dolu xD! ROZ*******ACIE MNIE W CHOOOOOOOOOOOOOOJ Ted teraz bedzie w kurwe postow w tym stylu, ale... jebac xD |
To był bardzo pracowity dzień dla ownerów tego chara...
No ale i tak gz... @up A świstak siedzi... |
heh chcialem nadmienic ze Mateusz wbil w 1 dzien tyle expa ile potrzeba na 96 level :)
|
1 Mateusz Dragon Wielki (*) History Harmonia Druid 325 +14,141,141
w sumie 8 mpa 13 g leg 13 mms 15 demonek no ladnie ale moglbys powiedziec jak to wygladalo mniej wiencej? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopak taki podjarany że nawet mpa nie umie policzyć....idź dziecko koniuj sie w domu.... |
Lol pierwszy raz widze taki lot z demców :P
Ze mu sie chce tak... :P W sumie to gz ;> |
Hhe
|
No no no :) Robi sie to jak Diablo, bezmyslne napierdzielanie caly dzien! GZ \o/
|
No gratuluje, niewątpliwie rekordowy wyczyn pod każdym względem - mam tylko jedno pytanie, możecie zdradzić ile kosztowało wbicie tych 14 milionów? Ile SD poszło i ile trwał hunt?
|
I powiedzcie że tylko 1 człowiek gra tym charem -.-
|
@UP
Jak nawet nie sam to jego sprawa... ;p Cytuj:
|
@zthradil:
I wlasnie nadchodzi update w którym niewatpliwie cos z tym zrobia i wtedy sie okarze kto sie bedzie smial a kto plakal (magiczni beda ryczec bo nie sadze zeby knightowi dodali wiec oni beda 'poszkodowani') @topic: Gratz gratz... brak slow |
Cytuj:
Jak czytam takie posty jak twój to same się pięści zaciskają.... n/c @ Topic Sam czy nie sam MDW roxuje i chuj innym do tego. |
:baby:
Nie w 1 dzien tylko w dwa dni zsumowane jako jeden. Łacznie w 25h, co przy jego 600+k/h z blokerem nie jest jakims wielkim wyczynem. Przy 320 lvl i 1300+ z SD oraz gigantycznych zasobach gotowki wszystko jest mozliwe. Nie wiem czym wy sie tak podniecacie. I jakie ma to znaczenie czy koles gra sam, czy z sharuje10 ownerami. Expi - i nic poza tym , robi to na tyle profesjonalnie i systematycznie ze ma takie a nie inne wyniki. A tym co sie tak nim podniecaja - zal mi was. MDW to najzwyklejszy zarozumialy buc ktory nigdy by na pvp nie zaistnial. Coz skonczyl by pewnie jak Tajfun, ktory notabene calkiem blisko niego mieszka. ;) Pozdro |
Kurcze kiedyś wyczynem było zdobycie bp mpa przez całe swoje życie a ten zdobył pół bp przez jeden dzień. Obecnie knight jest ;( rox;(
|
Plxplxpxl No Real Life Plxpxlppl Mi Is Cool Mi Is Make 141.41.4.14.1.41. Xp 1 Day Hauhaua Xplpxlxp?!
|
Bardzo miło ze Mateusz DW pobił rekord! Jak widać Polacy są ambitni, pomysłowi i sprytni. Po bardzo krótkim czasie Polak pobił rekord. Naprawdę bardzo miło. Tylko nie mówcie ze Polacy to jeden z gorszych narodów. To tylko gra ale to zalążek z tego co Polacy potrafią bardzo dobrze robić!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:16. |