![]() |
Czy FACC dostaną cos na ten upade???
Pytanie jak w temacie X( X(
|
Zagłosowałem TAK.Moim zdaniem absurdalny topic jak i ankieta.Przecież zawsze FACC coś dostawał ,czy to addon itemy czy normalne itemy,czy nowe potwory.n/c
|
Cytuj:
|
Raczej nic nie dostaną specjalnego, ale czas pokaże
|
Nic tak naprawdę nie dostaniecie.
Co może być tylko dla PACC - będzie tylko dla PACC Co nie może- będzie ogólnie. na nic szczególnie FACCowego nie liczcie. |
...
Ja słyszałem o wyrównaniu profesji ale czy to prawda tego nie wie nikt :p
|
wg. mnie to jakis skromny resp czegos tam... tak jak to byl z wywernami...
chociarz niema co liczyc na cos wiekszego..przecierz to nie facc utrzymuje CIP... tylko koledzy z pacc :evul: pozdrawiam |
Qr..... nie rozuemcie? naby? zobaczcie co dostaliscie sepy w poprzednim updacie
-Piekne Ab -Wyverny -Brak n00bow na DK -Wyremontowane Carlin(to chyba bylo w poprzednim) Co wy jeszcze chcecie? |
Może facc zawsze cos dostawali np wiwerny 0 noob na dk i jeszcze pare żeczyB) B) B) B)
|
Jak chcecie nowości to kupcie PACC'a, oni Update'y robią dla ludzi, którzy płacą za grę, a nie dla pijawek, z których nie ma zysku.
|
Cytuj:
a 80% ludzi w polsce to slamsy wiec skad 90 zeta na pacc jak na chleb brakuje ?? :baby: :baby: |
Ludzie FACC zawsze coś dostaje:
- nowy poh - dc - gs przed dc - nowe ab - wyverny - itemki do addonów (źródło zarobku) Więc nie mówcie, że FACC nic nie dostaje. Przed każdym update jest: ,,Wszytsko dla pacc, facc nigdy nic nie dostaje !!X( X( " Wy jak coś dostaniecie mówicie: "takie gówno to se w dupe wsadź". Przecież cipsoft dla was nic nie musi robić, ONI TO ROBIĄ ZA DARMO, WSZYTSKO DLA FACC JEST ZA DARMO. Chciałbym zobaczyć jacy z was wolontariusze są... |
Cytuj:
On kosztuje ~50zł więc troche kasy jest.:) No i to by było na tyle ;] p0zdr0 ;) |
Cytuj:
Down@ sa ludzie co aby grac rezygnuja z chleba znam taka osobiscie ma net kompa z przed 4 lat i na*******a w tibie nie pracuje i ma pacc i neta z zasliku dla bez robotnych .... |
Cytuj:
Poza tym PACC'a można też kupić za gps, żaden problem. Wystarczy tylko chcieć. |
Ja myśle że gracze FACC dostaną nowe tereny na które nie będą mogli się dostać oraz nowe potwory których nie będa mogli bić.
|
Mam nadzieję, że nie.
//edit Ah, zapomniałem, że w tym uptade mają balansować profesje - dostaniecie lepszego knighta, jeszcze mało? |
Toc Dostanieta wybalansowanego knajta, na nic wiecej nie zaslugujecie xd
|
Ja słyszałem pogłoski, że FACC i PACC zostaną odwrócone w tym updacie! Będzie płaciło się za facc, a pacc bedzie za darmo. Wszystkie expowiska faccowe byłyby wolne :)
|
Chyba to usłyszałeś na dzisiejszym kazaniu ;( może dadzą jakiegoś questa dla FACC;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:44. |