![]() |
94 Ek - Behemoth Hunt {solo}
Czy opłacalny jest behemoth hunt solo knightem
Więc mam około 50 bp of mf... i tak sobie myślałem że bęe lurował po 3 behemothy i z exori ciulił (robiłem już tak na 82 ) I wyszlo mi że na 50 bp of mf wbije 200k~ expa.. Tylko jak myślicie jest szansa że coś spadnie?.. Te 200k expa wbije w około 2h czekam na wasze odpowiedzi , wskazówki, rady... Dzięki |
bursty + explo, mój kumpel tak na 86 ek robił, praktycznie z behe sie nigdy nie zwraca więc wiesz.
|
Cytuj:
Knightem bursty? ; oo Mi chodzi o te exori + full dev na te behe zmarnuje ok 3 bp of mf.. i jest 12k expa ; d |
Szanse ,że coś się sypnie są niewielkie no ale możesz sobie trochę expa w krótkim czasie nabić :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;p |
Cytuj:
Elom, ja bym na behe nie szedł, jescze FAG po Ciebie wpadnie ;o |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
@ Topic. Na behe knightem panuje zasada, ze im wiecej na raz tym taniej i szybciej sie expi. Sadze ze potrzeba ~140 level zeby to mialo rece i nogi. Na 120 dostalem niezle combo od 4 behe, a na 3 behemoty to szkoda tej many na exori. Trzeba wziasc pod uwage ze behemoty laza po spawnie keidy Ty pijesz mana fluidy. czasem odejda daleko i trzeba poczekac az wszystkie wejda w zasieg exori, a to moze kosztowac pareset hp. |
Moim zdaniem z tymi manasami to moze lepiej by bylo na dle pojsc albo moze na gsy?Nie gralem nigdy wysoko lvlowym rycerzem.Warlolce po doprowadzeniu do zaulka i caly czas z exori tez moglby byc nie najgorszym pomyslem:)
|
Cytuj:
Behe 4k.... Więc bardziej się opłaca behe xd! |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:35. |