![]() |
Czarki-Sorc
Mam kilak pytań dotyczących czarów.
1. Energy Beam, jak to wygląda, czy lepiej kupić Great Energy Beam czy nie kupować. 2. Fire Bomb, jak to wygląda, jakie obrażenia, czy kupować ? 3. Explosion ( podobno podobne do GFB ), to jest GFB w innym wydaniu?? Prosze o odpowiedzi zwięzłe, krótkie i na temat. PS: Moderatorzy zlitujcie się nademną nie kasujcie tego tematu :D Dajcie chociaz dwa dni, może do jutra wieczorem wystarczy :) |
1.Przed twoja twarza przez kilka pol leca niebieskie kolka kto jest w tych niebieskich kolkach dostaje obrazenia
Poczekaj lepiej na gr8 energy beam 2.taki fire field co zajmuje 9 pol KUPUJ 3.Atakuje na 5 pol w ksztalcie +, obrazenia od 0 do calkiem przyzwoitych kup |
M@th na non pvp kupywanie roznych rodzajow fieldow to strata kasy fild trwa cos kolo 5 sek.
@down Kazz i na kopalnie z 2 hand weapon w p secie bedziesz se spokojnie radzil lecz lepiej miec w zapasie 2 gfb |
świat
a właśnie gram na harmoni (non-pvp) i expie na amazonkach, trzy strzały z gfb i dostaje około 300 expa, czy więcej ( ze 5 amazonek 3 strzałami) no i nie wiem czy sie opłaca, mam 12 lvl, kolega mi polecał na trollach ciągle ( jestem w venore ), no i od czasu do czasu zabic ghula i kilka szkieletów ( południe od venore) to co wybrac?? czy wogole ic na co innnego?
PS: z blokerem rozwalam CYCE, nawet szybko :) |
Jak jestes w Venore to najlepiej chodz se na roty, kasy sporo wpadnie a i runki da sie porobic:)przynajmniej ja tak robilem moim sorcem:)
|
Ja się przeniosłem z venore do kazordoon ale tylko chwilowo i odrazu jakoś lepiej idzie :D 2 levki i kilka mlevów i nareszcie kupują moje runki :D
Kazo rulezzzzzzzzzz |
Ja mam
Ja mam 12 lvl ( 19 k exp ) i 15 mlvl, mam nadzieje że to dobrze, a tak to ja zaczełem znowu chodzić na trollki ( na południe ), odstraszyłem się od amazonek bo jak wracałem to pod miastem cyklop i gs był zloorowany :) cyklopa rozwaliłem gsa nie :P ja nawet 3 cyklopy rozwaliłem z "Stasiu Knightem" ( blokerem ) no i exp poszedl ::) a tak właśnie, opłaca się chodzić na ghule i trolle ( jak juz mówiłem południe ) bo tam na trolle nic nie tracisz, ciągle rybki i po 4 gp, no i chodz tak po trollach, patrze, mam mane na hmm i ide na ghule i 80 expa i średnio 20 gp :) no i 10 gp + na jedna runka i exp :) ja tak chodze z full bp black rune. nice exp polecam serdecznie
PS: pozdrowienia dla Stasia ( kolejny dead przykro mi ) |
Mam pytanko.. apropo mlvl to na jakich mlvl-ach zaczeliscie sd-ki robic ?/
|
Od 25 of cuz... czyli jak tylko mioglem zaczac robic sdki to robilem sdki, poniewaz oplacalo mis ei to najbardziej, na gfb nei mialem stalego kupca, wiec wolalem robic sdki
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:11. |