![]() |
Mino archery i inne potworki
Czy rozwale mino archera na 23 lv? Mam b robe, p legsy(niedlugo k legsy), meduza shield, steel helmet. A jak rozwale to ile mam szanse rozwalic na raz? Czy rozwale ds jeśli bede miał wolną drogę? Od którego lv nawalac sie z beho? I co sobie przyzwac jeżeli zajdzie taka potrzeba?
|
No jeśli chcesz przyzywać to jesteś magiem albo drutem :D rozwalisz mino archera :) na raz masz szanse rozwalić nawet 5 jak potrafisz grać:] jednego DSa rozwalisz z roda wanda B) a Na beho możesz iść tylko niedaj się otoczyć:D
Ogólnie to mi żal ciebie:p |
Ojej ;< Kolejny naabek, który nie potrafi sam pójść i sprawdzić. I co się stanie, jak padniesz? Mama ci nie da kolacji? Może jeszcze mamy ci dac mapki ze Spawnami, a najlepiej ufundować ci bp Uh, Gfb i Bóg wie czego jeszcze...
Mino Archera pokonasz nawet na 13 levelu, jeśli nie ma gdzie uciec i jest tylko 1 spawn. DS to samo, wystarczy że umiesz uciekać (o ile jesteś Mag/Druid/Pall). Beho postacią magiczną nie radzę. Przywołuje Skeletony, które mogą bloczyć, a do tego jeszcze jakiś lagg czy coś i przejażdżka do Temple. Mam nadzieję, że ci pomogłem i na przyszłość nie będziesz zakładał tak bez sensownych tematów. |
Jeżeli jesteś postacia magiczna to:
Beholder a) Druid - na beholdery możesz chodzic luzikiem od 19 lvl z kilkoma gfb dla bezpieczeństwa korzystaj z volcanic roda b) Sorcerer - odpóść sobie albo poczekaj na wand of cosmic energy i bierz kilka hmm i gfb dla bezpieczeństwa Demon skeleton a) Druid - moonlight rod + hmm/lmm b) Sorcerer - to samo co przy beho - odpóść sobie albo poczekaj do 26 i załatw go woce + hmm Mino archer a) Druid - ty sie jeszcze pytasz? Volcanic rod i mino archer pada w kilka sekund b) Sorcerer - ciężka sprawa ,zanim go zalatwisz z wand of dragonbreath to moze cię ładnie ostrzelać. Dla bezpieczeństwa wez fb/lmm i bij z wand of dragonbreath (zakladam ,że nie zakupiłeś wand of plague) |
@up
A ciebie to otrzepało? Na druidzie się nie znam, ale o walce sorcem z tymi potworami mogę powiedzieć: Archer: Tak zwany "Lajcik". Wand jaki masz, dobrze jest wziąć jednego fire field. Taktyka, to stanąć za rogiem, za drzewami, gdzieś, gdzie nie może Cie trafić. Wychodzisz raz i podpalasz go, a potem czekasz aż podejdzie. Wyskakujesz i gonisz strzelając z wanda. Mino leży. Beho: Zależy czy w zamkniętym małym pomieszczeniu (np. koło Kazo) czy w dużej jaskini, lub na otwartej przestrzeni. Jeśli w jaskini, bierzesz dragonke, 2-3 ffy, wpadasz, nawalasz z wanda i podpalasz jak zgaśnie lub up&downem tylko podpalając. Możesz też z hmmów. Na otwartej przestrzeni, polecam hmmy i ef'y. Oczywiście tu podałem jak go pokonywać "dla sportu" DS: Tu już problemik.Możesz wziąć EFy i czekać aż umrze, ale wydatek duży. Najlepiej poczekaj na woce, albo run'em z WoV. |
Ja mogę się wypowiedzieć o druidzie:
1. Minotaur Archer - 19lv+, Volcanic Rod, 3 manafluids dla bezpieczeństwa, leczenie Gran/Sio 2. Beholder - 19lv+, Volcanic Rod, 3 manafluids dla bezpieczeństwa, leczenie Gran/Sio 3 .Demon Skeleton - 20lv+, 4 runy HMM, 3 manafluids dla bezpieczeństwa, leczenie Vitą. |
Ja nie wiem po co w ogóle chcesz bić te potworki....? Idź na dwarfy wbij lvl, kup pacc i jazda xD
|
@up może chce iść na questa albo dostać się na jakiś exp i blokują mu te potworki przejście.
Ja na DSy chodziłem na 13lvl druidem z moonlight rod;) |
Druidem trzepałem Anchery od 8 lvl.
Nie karmimy Trolla. :] |
Omg na DSa z 19+ lev? -.- Na GL widziałem jak 7 lev sorc mając 5 Many (!) pokonał DSa... Wystarczy umieć uciekać...
|
Hej czemu nazywacie mnie trollem ja po prostu was pytam. Z tego co sie czyta na głownej tibia.pl o potworach czasem brzmi dosc groźnie i wole sie upewnic czy moge isc czy nie. Dzieki za pomoc.
|
Spokojnie uwalisz archery
Ds ja walilem na 8 levelu :) Na beho przyzywasz monka i expisz :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:21. |