![]() |
Beholdery-małe pytanko
Z jakimi skillami i jaką bronią mozna iść knightem na beholdery?
|
20lvl 60/60 4mlvl - mozesz expic juz masowo (wez bp uhow)
A solo z waste mozesz zabic na 12lvl (ja mialem 12lvl 50/50 3mlvl i zeszly 3 ihy) |
Dołączam
Też jestem ciekawy. Zawsze grałem sorcem. Dołączam do pytania.
Pisałem tą odpowiedz wtedy kiedy pojawiała się tamta ^ proszę nie pisać że jest odpowiedz a ja sie pytam jeszcze raz. |
ja 17lvl z 2 ihami skile 49\45 i dedalem go oczywiscie
|
Ale mnie chodzi o opłacalne zabijanie beholderów, sorcem to wiem jak jest bo długo grałem ,ale teraz chce pograc knightem. Beholdery maja niezły loot i sie nie leczą więc chętnie bym je knightem pozabijał.
|
Loot moze niezly, ale nie tak czesto wypada cokolwiek po za kasa. Zeby ci sie oplacilo to musisz ubic zuzywajac srednio jednego iha na 1 bh. BH ma slaba obrone, wiec przyda sie bron z jak najlepszym atakiem, skille 50/50 powinny wystarczyc. Ale trzeba miec tez zapas hp, bo beholder potrafi zaspamowac za 100+hp, a gdy do tego odgrodzi sie skelami to czasami naprawde ostro potrafi zjechac. Jak masz swoja miejscowke na bicie bh, to 25lv powinien wystarczyc.
|
nie bede sie klucil ale beho nie jest oplacalneX( bo wypada czesto 30gp i moze spell bok i tyle;(
|
Myśle o respie 2 beholderów i ghula przy thais, o spamie beholdera sie przekonałem podczas eksperymentów sorcem. Dostalem combo za 190+ :p
Jak możecie mówic ,że beho jest nieopłacalne. Co drugi beho zostawia morning star ,longsworda ,a czasem nawet two handed sword'a.A gp leci jak oszalałe ,z każdego po 10-90 gp. To ma być mało? |
a jeśli chodzi o pojedynczego, to ja ubiłem beho moim starym knightkiem. Wtedy miał 9 level, skille tak z 35/32. Ubiłem z orcish ax'a, poszła jedna exura + IH
|
25lv
Hmm ja moim sorcem na ~26lv sporo na nich expilem, walilem tylko z rozgi obrazenia rzedu ~50 i na manasce schodzilo mi ok 200 mana wiec se policz na jakich skilach bedziesz walil srednio po 50hp i mial 200hp:p Mysle ze na mass hunt tak jak wyzej pisali 20lv 60skila broni bo tarcza tu w zasadzie sie nie liczy.
Powodzenia i pozdro @up I miales dusze na ramieniu jak za nim biegles. Owszem mozliwe jest ubicie go na takich skilach ale jakos mi sie nie klei ten 1ih i exurka |
Wiem jak się zabija beholdera sorcem ,najlepiej z woce + hmm. Ale mnie nie chodzi o obliczanie hitów tylko ,żeby się wyraził ktoś kto zabijał je massowo i opłacalnie.Niech powie od którego lvl z jakimi skillami i gdzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:31. |