![]() |
28 sorc - exp
Witam!
Gdzie mógłbym expić 28 sorciem 27 mlvl ( do dsypozycj bp mf bp hmm) Potrzebuje duzo kasy / jak cos run moge dorobic , żeby exp byl w miare szybki i malo osób tam chodziłio. DO tej pory przewaznie expilem na dwarfaach(soldy guard) ale juz mi sie powoli nudzą. Więc gdzie bym mógl wmiarę dobrze poexpic (FACC)?? @Down Próbowalem dragi/wyverny waste przy wyvach mniejszy ale i tak waste @2xDown Wnises cos do tematu??Chciales nabic posta?? żal |
2 ds i drag np. koło Thais albo Kazzo bierzesz wand w łapę i ds biją drag pada szybko a loot przy odrobinie szczęścia się zwróci. Oczywiście jest to waste i jak nie masz umiejętności to padniesz i wątpię że znajdziesz w tych miejscach wolny resp ale co spróbować można
|
Dlaczego wciąż na forum pojawiają się tematy typu "Gdzie mogę poexpić moim xx lvl sorkiem/druidem?" O ile wiem na takie pytania jest osobny temat. Przez takie coś aż odechciewa się tutaj siedzieć, bo nie ma nic ciekawego, tylko cała masa tego typu pytań zadawanych przez ludzi, którym nie chce się użyć magicznej opcji "Szukaj".
|
Jest masa poradnikow... btw. guardy jak Ci sie znudzily to zle, siedz tam do 50+. Mozesz isc z monkami na mintwalin, albo na cyce poh.
|
Odkryj sam gdzie najlepiej ci sie expi, metoda prob i bledow a nie czekasz na gotowe rozwiazanie na forum.
Co z tego ze Ci napisze zebys poszedl na of jak przy skillu number 0 padniesz tam i bedziesz plakal "Ty Ku Chu Skur Dziw Jeba padlem przez Ciebie moim uber charem Hatchet!!!" Wiec jak napisalem wyzej zamknij froum i idz sam przemierzac ciemne zakamarki Tibii.Strzalka :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |