![]() |
Tharrin osiągnoł skill 100 w dystansie !
Na życzenie wielu, zakładam takowy temat , Tharrina jako 4 (a moze 5/6) paladyn na serverze Galana osiągnoł tak wysoki skill !
Brawo Brawo :) |
19 lat a po polsku pisac nie potrafi,eh
|
Gratzzzzzz !!
|
Cytuj:
@Topic GZ, ale i tak aldy slodziutka ywmiata,,,, jzu tyle nie gra i dalej najwyzszy dist;] ale Congratz!! |
Cytuj:
Może jestem dyslektykiem ? Sam niewiem , czytam dużo a to ponoć pomaga , niestety nie w moim przypadku , mam problemy z ortografią , prawdłowym składaniem zdań itd. ale do poradni nie lece po jakieś śmieszne papierki , biore życie takim jakim jest :D |
Aktualnie jest 5 a co z van helsingiem, boltanem, demim i chyba jeszcze ktos mial 100 ^^
|
Cytuj:
|
who cares ???
|
Lady miala na bank 4 ownerow (Magda -zalozycielka i glowny owner+ pomagajacy jej Bastol,Kamil,jakis jej ziomek z Belchatowa chyba Bartek mial na imie). Ale jesli chodzi o bota to chyba tylko na podnoszenie spearow :P
|
Cytuj:
|
..
Van, Corlic, Lady, Demi, Boltan, Cue cumber, Nuskei, Keekz, Boltina
Liczcie :] 5-6 ? -.- + zaxuhe jesli mial ten 100, ne jestem pewien Anyway Gratz xD |
@Upy
Moze cos wrzucicie do temaciq o galanie jakies screeny?? xD @Topic A wydawalo mi sie ze juz dawno mial ten 100+ skil bo kiedys go pytalem dobry rok temu to mowil ze ma 103skila czy jakos tak, ale pewnie sciemnial xP No ale i tak big gratz @Down No tak nie spojrzalem na date xP |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:05. |