Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Kto waszym zdaniem powinen wygrac wojnne? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130283)

Toca 21-05-2007 19:23

Kto waszym zdaniem powinen wygrac wojnne?

Wiec kto ? x]

aragorn uczciwy 21-05-2007 20:34

Heeh.. kupie pacca, zrobie guildi How We Lole i zmieciemy wszytskich, nie Libner & Adelao?xD

libner 21-05-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez aragorn uczciwy (Post 1443351)
Heeh.. kupie pacca, zrobie guildi How We Lole i zmieciemy wszytskich, nie Libner & Adelao?xD

NO pewnie tylko ze ja teraz jestem z Boltina, Babolkiem etc. bo VO robi wieksze od nich PA xD

Poznanski Rycerz 21-05-2007 21:25

...

Naprawde nie macie co w rl robic ze takie tematy zakladacie? omigosh
wiadomo ze VO musi wygrac, bedzie wieksze PA i wybija ludzia z glowy galane

Ajron 88 21-05-2007 21:33

Zagłosowałem na VO , ze względu na to że w ich składzie figuruje człowiek z którym zawsze się można konkretnie i bez nerwów dogadać , Keekz'lorenzo ftw !

thewojtek 21-05-2007 23:48

Sinid Ftw!

Cataclism 22-05-2007 00:59

sadze ze hummmm "twoja tata"

PS jak na moj gust zawsze bedzie pa ;p

Azenus 22-05-2007 01:09

a na którym kurwa serwerze pvp nie ma pa? -.- part of game.

Boltina89 22-05-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1443524)
Zagłosowałem na VO , ze względu na to że w ich składzie figuruje człowiek z którym zawsze się można konkretnie i bez nerwów dogadać , Keekz'lorenzo ftw !

Keekz to jeden z nielicznych z tamtej strony, ktorego szanuje i lubie..

Ja zaglosowalem na HWL (lol:P), bo wiekszego PA Xeio, Rici Thim, Vaero, Dredza po prostu robic sie nie da.

Toxo ma swoje za uszami, ale zasady posiada i stara sie ich trzymac ^.-

PoZdro,
Boltina

Ajron 88 22-05-2007 14:36

Toxo = Vaero

E-penis i e-ego na chorym poziomie , z nimi nie pogadasz jak równy z równym zawsze będą sie do ciebie zwracać jakby niewiadomo kim byli , e-freakom mówimy stanowcze nie :D

Boltina89 22-05-2007 16:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1444251)
Toxo = Vaero

E-penis i e-ego na chorym poziomie , z nimi nie pogadasz jak równy z równym zawsze będą sie do ciebie zwracać jakby niewiadomo kim byli , e-freakom mówimy stanowcze nie :D

Sorry, ale bzdury wygadujesz. Z Toxem , Alexem spokojnie i zawsze da sie pogadac. Moze i w grze prrobuje troche popanowac, pokozaczyc, ale do ugadania zawsze jest. Poza tym ma , jak juz wspomnialem, zasady.

Ale oczywiscie Twoje zdanie uszanuje ^.-

Pozdro,
Boltina

aragorn uczciwy 22-05-2007 17:38

Cytuj:

NO pewnie tylko ze ja teraz jestem z Boltina, Babolkiem etc. bo VO robi wieksze od nich PA xD
Zycie xD i tak VO wygra, chociaz nie wnikam kto robi mniejse PA...

Cytuj:

a na którym kurwa serwerze pvp nie ma pa? -.- part of game.
Heeh... Gralem troche an celescie, it am PA nie bylo xD No mzoe troche... nooby M Wallami blokowali, trapowali i lurowali potforki..:P Na swiatach non-pvp najbardziej lubiany potforek to grorlam xD

Ajron 88 22-05-2007 19:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Boltina89 (Post 1444448)
Sorry, ale bzdury wygadujesz. Z Toxem , Alexem spokojnie i zawsze da sie pogadac. Moze i w grze prrobuje troche popanowac, pokozaczyc, ale do ugadania zawsze jest. Poza tym ma , jak juz wspomnialem, zasady.

Ale oczywiscie Twoje zdanie uszanuje ^.-

Pozdro,
Boltina

Może tobie dogadać się kojarzy sie z "pay boh , <dajesz bohy> , thanks bye" , ale mnie niestety nie , i kiedykolwiek był jakiś konflikt pomiędzy mną a nim , czy moimi a jego znajomymi , czy moimi znajomymi a nim , nigdy nie dało sie sensownie dogadać , zawsze to on dyktował jakieś chore warunki .

Niewiem jak możesz napisać że wygaduje bzdury.

Pan Devon 22-05-2007 20:04

Odnośnie sondy:
Pytanie jest postawione jasno : Kto powinien wygrać. Nie rozumiem dlaczego pojawiła się ostatnia odpowiedź "PA i tak będzie".
Ktoś wytłumaczy? Przecież nie pyta nikt o to, kto jest większym PA...

Toca 23-05-2007 08:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pan Devon (Post 1444850)
Odnośnie sondy:
Pytanie jest postawione jasno : Kto powinien wygrać. Nie rozumiem dlaczego pojawiła się ostatnia odpowiedź "PA i tak będzie".
Ktoś wytłumaczy? Przecież nie pyta nikt o to, kto jest większym PA...

Chodzi o to ze nie ma roznicy kto wygra bo i tak bedzie lipa, juz doszlo do Ciebie ?

Xulorin 25-05-2007 10:50

W Tibii nie ma już chyba serverów pvp bez pa. Więc musisz to znieść albo grać na non-pvp albo kupić sobie WoW'a \o/.

Azenus 25-05-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ajron 88 (Post 1444251)
Toxo = Vaero

A dla mnie Vaero był miły i w porządku jak narazie :D

Virding 26-05-2007 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xulorin (Post 1448633)
W Tibii nie ma już chyba serverów pvp bez pa. Więc musisz to znieść albo grać na non-pvp albo kupić sobie WoW'a \o/.

Proponuję Guild Wars'a :> Świetna gra.
PvP na najwyższym poziomie
PvE jest także nie słabą stroną GW

Klucz kosztuje 60zł, brak abonamentu.
Grafika miód.
Gra nadal oceniania jako najlepsza gra MMORPG na świecie.

Czego więcej chcieć? I to w śmiesznie niskiej cenie :)

Naprawdę polecam! :p

~~Sorry za offtopa~~

Sir-Babolek 01-06-2007 01:37

Witam

Wypowiem sie tak , mimo iż jestem w " HWL " niepopieram wspólnej polityki ale cóż. Teraz opowiem wam pewną anegdote :

Było 2 " złych " krasnali ^.-, jeden zły podobnnie do drugiego, jeden znich władał krajem przez 3-4 lata i ludzie byli przywzywczajeni, 2 znów krasnal trzymał z pierwszym lecz zdecydował że opuści pierwszego ze względu na władze. Podczas wojny ( 2 - 3 miechy ) kiedy to pierwszy krasnal " przyspiał " drugi sie panoszył i pa'ował i ownował wielu inncyh poddanych :p. Przyszłość krainy zapowiada sie tragicznie : same R-e-t-a-r-d-y wykorzystywaly każdy reason by zagarnąć payment, w niedługim czasie all poddani opuścili kraj i poszli na inne worldy gdzie było znośnie jak za dwanych czasów w własnym kraju....

Interpretacje zostawiam wam ... dlamnie niema znaczenia kto wygra i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.

Enjoy

Toca 01-06-2007 08:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek (Post 1459608)
Witam

Wypowiem sie tak , mimo iż jestem w " HWL " niepopieram wspólnej polityki ale cóż. Teraz opowiem wam pewną anegdote :

Było 2 " złych " krasnali ^.-, jeden zły podobnnie do drugiego, jeden znich władał krajem przez 3-4 lata i ludzie byli przywzywczajeni, 2 znów krasnal trzymał z pierwszym lecz zdecydował że opuści pierwszego ze względu na władze. Podczas wojny ( 2 - 3 miechy ) kiedy to pierwszy krasnal " przyspiał " drugi sie panoszył i pa'ował i ownował wielu inncyh poddanych :p. Przyszłość krainy zapowiada sie tragicznie : same R-e-t-a-r-d-y wykorzystywaly każdy reason by zagarnąć payment, w niedługim czasie all poddani opuścili kraj i poszli na inne worldy gdzie było znośnie jak za dwanych czasów w własnym kraju....

Interpretacje zostawiam wam ... dlamnie niema znaczenia kto wygra i tak na galanie bede Retired bo niema po co wracać.

Enjoy

70~ roznych swiatow a ja wybralem najgorszy, affffffff

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08.