![]() |
Historia wojny.
Witam.
Gra na furorze wygląda tak: - pełno pk - pełno noobcharów vision - 3/4 servera ma pro u vision (ja nie jestem za wykupwaniem protekcji za kasę, bo ja jestem tylko po to by pograć a nie wtrącać się w wojnę) - na trade slychać "Hail Duskinness", "Hail Vision" Ale mam zasadnicze pytanie...czy większość z tych osób, które wypisują te rzeczy i czy wiedzą jak było kiedyś? Czy ktokolwiek z was wie, jak się zaczęła wojna Dusk~ i Vision ? Osobiście jestem za Duskinness. Dlaczego? Bo jak kiedyś się grało, to można było być spokojnym. Teraz, żeby poexpić trzeba exivować każdą "podejrzaną" osobę...pewnie większość z was wie, że Vision nie jest święte. Że wchodzi i wyrzuca z expowisk, zabija noobcharami, rozkazuje płacić paymenty zwykle za free. Wypowiedzcie się na pytanie zadane powyżej, ale zanim zaczniecie pisać pomyślcie jak jest tym osobom na serverze, które są neutralne. |
Jestem pierwszym który głosował:] Najpierw była wojna Aberratio VS Vision a dopiero później po włączeniu sie Imargama i Zwidka do wojny zaczeła się wojna Duskiness VS Vision.
|
Staram się, być neutralny lecz jednak zagłosowałem na Duskiness, ponieważ oni lepiej panowali nad serwerem, i lepiej się z nimi dogadywało.
|
za Vision, ponieważ robią burdel z tego noob servera :P
|
wlasciwie taka sama sonda jak poprzednia..
nie zaglosuje ani za vision ani to drugie bo razem podano dusk i wizje z in flames.. in flames robi burdel z serwera rownie dobrze jak na wspolnej nidzwiadki czy chociazby vision :) wogole to co to za nazwa tematu ? myslalem ze tu jakies historyczne fakty z wojne a tu powielony temat |
@Targean
wojna zrodziła się z buntu przeciwko taifunowi, ponieważ przez ten czas który poświęcił na wbicie ~280 powiem dosadnie wyje*ał kilka osób z servera do nich doszli następni etc. i tak wygląda to w duużym skrócie. Zagłosowałem na Dusków ponieważ znam od nich kilka osób, które nie są nobami jak się niektórym wydaje. |
Cytuj:
Uległeś propagandzie Vision na tibia.com... To, że tak tam napisali, nie znaczy, że tak jest. Jeżeli macie jakieś pretensje do nas, wygłoście je KONKRETNIE i poprzyjcie przykładami. Wszystko znaczy nic, więc to żaden argument. Tyle. |
na tibia.com nawet nie wchodze juz bo ciagle to samo z obu stron
chcesz konkrety? podlicz wszystkie osoby zabite przez In Flames to bedziesz mial konkrety |
Zagłosowałem na Neutralny - dlaczego ??
Bo mnie interesuje tylko miła gra na serwerze :) |
Cytuj:
Pamiętaj, że Opiekuncze Niedzwiadki, Vision, Vision friends, supporters, i ludzie co kupili sobie "pro" od Vision śa hunted, więc zabijanie ich jest uzasadnione. Dziękuję za uwagę. |
@up
Do ktorej z tych grup ja sie zaliczam? |
May 21 2007, 13:41:55 CEST Killed at Level 109 by Xoitzos
and by an orc leader of Dinox-Druid to chyba wystarcza za odpowiedz |
Cytuj:
A i jeszcze jedno wez nie botuj 100lvlmi + bo juz cie z 4-5x stuklem-.- |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:20. |