Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Profesje (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=21)
-   -   Wybór profesji :> (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130316)

arash90 21-05-2007 21:14

Wybór profesji :>

Witam :D Jestem tutaj nowy ale przeglądam to forum dość regularnie :P
Mam pewnie dylemat :P Powracam do Tibi po dość długiej przerwie :P I zastanawiam się czy grać lepiej jest grać na starym świecie(3 letni) na którym mam kolegów , eq i kase czy zacząć na nowym (1 letni) bez niczego ?
Opłaca się grać na starym świecie?? I czy mogą kiedyś usunąć stare światy??
Aha i będe sorcem :P
I jeszcze troche inne pytanie :P Lepiej grać sorkiem czy knightem na 15 lvl ze skillami 60.60 którym już bym wcale nie skillował? jakie by miał skille na wyższych lvl'ach? takie wmiare czy nie zbyt?:D
Pozdrawiam :D

Damian_1235 21-05-2007 21:28

Graj na starym -_-

Cytuj: A stare swiaty Moga kiedys usunonc ?

O lol Roz***mnie tym

Kejmilo 21-05-2007 22:49

Najlepiej to idź i posłuchaj jeszcze Arasha, a do Tibii nie wracaj... Jezu powiedzcie mi czy tu są same dzieci?! (są małe wyjątki, pozdro dla nich) Niedługo będą tematy typu: "Hej mam hunta w tibii od brazola boje sie ze mnie znajdzie co zrobic skoczycz z mostu czy przez okno?!!!11oneone". Ehh... Pograj na nowym, 0 kasy, 0 kumpli. I tyle.

Irkar 21-05-2007 23:57

Nie wracaj do tibi OMG... to bedzie twoj najgorszy blad :/

Mag Eragon 22-05-2007 20:06

Głupie pytanie..... skoro masz kolegów to graj na tym co poprzednio bo masz niezłego knighta.

Hahahahahahaha, usunąć światy, humorek na podwieczorek :D

dartra111 23-05-2007 17:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Irkar (Post 1443881)
Nie wracaj do tibi OMG... to bedzie twoj najgorszy blad :/

Whuahahahahhaha:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D rozbawiłeś mnie xD.!.

@ temat: SPAMIK SIE SZYKUJE? :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Nie graj na nowym (1 rok) ani na starym (3 lata) ale na średnim (2 lata) ;) pewno tam będzie średnio twoich kolegów itp. :D:D:D xD

Wybaczcie ale nie mogłem sie powstrzymać :/

Hidenburg 23-05-2007 17:50

Lepiej na nowym.
Wiadomo że stare się szybciej i częściej psuje, a na nowe zawsze jest gwarancja w razie problemów.

Pawex99 28-05-2007 10:01

2 wiadomości:

1: Nie wracaj do tibi. Bo zrobisz duży błąd.

2: Jeżeli chcesz wrócić graj knightem jeżeli lubisz skillować i duże hity jeśli nie lubisz to graj Sorkiem lub Druidem i ćwicz na początek mlvl :baby:

Bromeek 29-05-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez arash90 (Post 1443469)
Witam :D Jestem tutaj nowy ale przeglądam to forum dość regularnie :P
Mam pewnie dylemat :P Powracam do Tibi po dość długiej przerwie :P I zastanawiam się czy grać lepiej jest grać na starym świecie(3 letni) na którym mam kolegów , eq i kase czy zacząć na nowym (1 letni) bez niczego ?
Opłaca się grać na starym świecie?? I czy mogą kiedyś usunąć stare światy??
Aha i będe sorcem :P
I jeszcze troche inne pytanie :P Lepiej grać sorkiem czy knightem na 15 lvl ze skillami 60.60 którym już bym wcale nie skillował? jakie by miał skille na wyższych lvl'ach? takie wmiare czy nie zbyt?:D
Pozdrawiam :D

TWÓJ BIZNES,TWOJA SPRAWA SPAM PLXX(

Mag Eragon 29-05-2007 00:37

@up

Hehe i po co mu to piszesz. I tak tego nie przeczyta bo ze wstydu wlazł pod kamień i omija teraz ten temat z daleka.:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:04.