![]() |
WaŻne Pytania.
Mam chara na mainie. Czy jeśli wyślę nim parcel na postać, która znajduję się na rooku, ale na tym samym świecie ofc to czy parcel dojdzie?
2 sprawa: Jak zrookują mi postać, na której miałem itemy w dp, czy jeśli wyjdę nią na maina po raz drugi, czy itemy nadal bedą ? Proszę o szybką odpowiedz ;s |
1. nie , bo gdzie bedzie ten parcel? dp tam nie ma
2. tak |
Parcel dojdzie do wybranej postaci na rooku, ale musi być określone miasto na mainie.
|
1. Jeżeli zadresujesz go np do carlin to najprawdopodobniej dojdzie... zrób tak, zaadresuj parcel na twoją postać z rooka ale wyślij do carlin i zobacz czy wpadnie do skrzynki... jak wpadnie to znaczy że sie da :) sorki że ja tego nie sprawdzam ale w tym momencie nie moge.
2.Nie! Po zrookowaniu tracisz wszystko! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
najmociej przepraszam :) na prawde o tym nie wiedziałem! byłem w 100% przekonany że rooked-zaczynasz od nowa :] jeszcze raz sorry
|
Cytuj:
|
Podsumowując:
1. Jeśli postać jest na roku, a ty na mainie i na tą postać chcesz wysłać parcel to wpisujesz normalnie jak zawsze adresujesz. Parcel dojdzie, rook-char, gdy wyjdzie na maina będzie miał te itemki w tym mieście gdzie zostały wysłane. 2. Gdy postać zostaje zrokowana nie ma całkowitego reseta, itemki w dp zostają. Gdy postać znów wyjdzie na maina będzie miała itemki w tym mieście. @Moderatorzy Close Topic ! |
Cytuj:
A tak btw to sprawdzilem to jakas godzinke temu i niestety ale wyszedles na kretyna:| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:13. |