![]() |
ajTrefny link na tibi.pl;/
otoz wczoraj sciagnelem filmik z fakowanej tibicam wszystko identyczne X(
i otworzylem niestety plik ktory sciagnelem byl to plik exe -.- co mam teraz zrobic zeby byc pewnym tego ze nie zostane haknieytym oporcz formata to nie wchodz w gre zakonczylem ten proces i usunolem plik ale ty chyba nie wystarczy prawda....? |
zmien passy o0
|
ale ja chce usuonac keylogera:(
|
start>uruchom>regedit
Hkey_local_machine\Software\Microsoft\Windows\Curr entwersion\run zaznacz klucz run w wartościach poszukaj "orcToByloLatwe" (jezeli to owntibia) lub innej podejrzanej wartosci i odczytaj jej dane(ścieżkę). Usuń tą wartość a następnie zrestartuj kompa. Przejdź pod podaną ścieżke i usuń plik |
jest plik orctobylolatwe ale pisze ze znajduje sie w dysku /f czyli w napedzie a tam nic nie ma zadnej cd...
|
jak masz shit na dysku to zrob formata
|
Cytuj:
|
Start>Znajdź>Pliki lub Foldery:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Pamiętaj jednak, że jeżeli plik services***** jest w katalogu windows/system32/ jest wtedy plikiem windowsa i nie należy go kasować. Kasuj jedynie inne kopie, które w wyżej wymienionym katalogu się nie znajdują.
Co do pozostałych plików, nie mam pewności. |
ok wszystko fajnie ale nie ma jakiegos programu ktorym mozna by usunac ten shit..? bo nie znam sie zabardzo a to co wy piszecie to czrna magioa ;/
Edit: Ale zrobilem tak jak pisales i zadnego pliku mi nie znalazlo tylko ten w services***** aha i usunolem tez z rejestru ten plik "orctoproste..." dalej mam owntibie.. ;/ i czy jest jakis darmowy program ktorym mogl bym chronic komputer od tych zaje..... keylogerow... |
Bodajże na tibia.org... jest taki programik ktory wykrywa i usowa owntibie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:08. |