![]() |
Hity Palla!!!
Witam!
Chciałbym się zapytać czy to prawda ze gdy palladyn biegnie lub goni swoją ofiare to atakuje żadziej bo ostatnio zauważyłem że gdy biegłem i atakowałem potwora to atakowałem mniej więcej co 5 sek a knightem normalnie;( ? Więc czy palladyn wbiegu atakuje wolniej czy nie??;:) |
Tak, chyba, że będziesz co jakiś czas sie zatrzymywał :p
|
Tak , wystrzeliwujesz wtedy bolta co 2 ture , czyli 4 sek. natomiast jeśli biegniesz i się zatrzymujesz to hity wpadają normalnie.
|
Czyli jak myślicie grać pallem czy knightem
|
Cytuj:
|
Cytuj:
wiesz, czytanie ze srozumieniem nie jest twoja najlepsza strona. aaa co do pytania to jesli chcesz grac do h-lvla to biez pallka. |
Graj kim wolisz i nie sugeruj się odpowiedziami innych. Czy to takie trudne i trzeba zakładać miliony tematów? Dla jednych lepszy jest palek dla drugich No Vocation ludzie...
|
No ale pallem sie trudno treni i jest kosztowny a knightem sie trudno treni i jest mniej kosztowny chodzi mnie oto czym by sie lepiej grało a byście mi mogli pokazać albo znaleśc poradnik jak palem zorbić skille gdzie jak jak miec kas ena bolty/arrowsy itd plxxxx!!!
|
Cytuj:
Wg. twojego zaj***ego porównania to: Pal trudny trejn drogi Knight trudny trejn tani Więc jak masz takie proste i mocne argumenty to bierz knighta i opuść te forum... Niby jest po to, żeby pomagać, no ale ILEŻ MOŻNA? |
Hity pallka zależą wiadomo od Skillowania tak samo jak i u knighta im większe skille tym większy HIT :cup:
Na skillach 60/40 (chyba) z blokerem lub nie mozna chyba już iść na draga z uhami :D |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:27. |